R9 280X ve AMD 8320 Tabanlı Sistem Nasıl?

TheBeast10

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç ay önce sistem topladım. Sizce ne kadar gideri var ?

Sapphire R9 280X DUAL-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci
ZALMAN Z9 PLUS MidT ATX SİYAH KASA
CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAОI
VIEWSONIC 21.5" VA2246-LED GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

Son düzenleyen: Moderatör:
orta seviye için güzel bir sistem ama ekran kartı tercihinizi nvidia'dan yana kullanabilirsiniz hem elektrik tasarrufu ve performans olarak gtx 970 ler biraz daha iyi oluyor r9 280x lere göre

Günümüz için orta seviye denecek bir sisteminiz var. Ne kadar daha gideri olacağını kimse bilemez. Yeni çıkan oyun ve teknolojiler geliştikçe sistem ihtiyaçları hep artmakta.

Keşke R9 280X yerine R9 285 tercih etseymişsiniz biraz daha düşük performans verirdi ama daha uzun ömürlü olurdu o fiyata İ5 4460 ve R9 285 daha iyi giderdi fakat yinede iyi sistem 2-3 sene gider gibime geliyor orta seviye oyun sistemi.

orta seviye için güzel bir sistem ama ekran kartı tercihinizi nvidia'dan yana kullanabilirsiniz hem elektrik tasarrufu ve performans olarak gtx 970 ler biraz daha iyi oluyor r9 280x lere göre

@KurtColani Orta segmentin en iyisi 280X ve 285'dir. 970 biraz üst seviye kalıyor.
Arkadaşlar bende de aynı sistem var. İşlemci soğutucum da var. Ama sizin orta seviye dediğiniz laf beni gerçekten üzdü. Gerçekten de öyle mi ?

Gayet sağlam bir sistem piyasada şuanlık oyunların coğunu high da açabilecek bir sistem, orta seviye diyen arkadaşlarda sanki bir AMD antipatisi seziyorum.

Gayet sağlam bir sistem piyasada şuanlık oyunların coğunu high da açabilecek bir sistem, orta seviye diyen arkadaşlarda sanki bir AMD antipatisi seziyorum.
Öyle diyorsanız gerçekten çok sevinirim. 3-4 sene yüksek ayarlarda götürür mü ?

R9 280X Nvidia tarafinda kesinlikle karsiligi yok. Ayrica R9 280X icin ASUS'a bulasma. Onun disinda bu sene birkac oyunu ultraya aldigin zaman FPS 35lere dusuyor. Tabi cok yuksek sistem gereksinimi isteyen oyunlarda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı