R9 280X ve I5 4460 Tabanlı Sistem Oyunlarda Takılma

Ayarları düşürüp V-Sync'i kapatıp oynamayı deneyin.
Ayarları düşürmeden VYSNC açtım takılmalar arttı. Ayarları düşürünce de sonuç aynı.

İlk önce Windows 8.1 kurun Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

FPS 60'dan 15 20 ye düşmüyorsa sıkıntı yoktur. Hiç bir oyunu sabit FPS ile oynayamazsın arada bir düşüşler olur.
Konuda zaten şuanda W8.1 kurulu olduğunu söyledim. Ayrıca ben oyunu illa da 60 FPS'te oynamak istediğimi de söylemiyorum ama bu düşüşlerde takılma oluyor ve bu sık sık ve nedensiz oluyor. Sıkıntı orda :)

Ben Sapphire R9 280X ekran kartından şüpheleniyorum. Başka bir ekran kartı takıp dener misin mümkün ise ?
Denemeye çalışacağım. Peki, deneyeceğim kart orta veya düşük seviye olsa sıkıntı yaratır mı yoksa R9 280x seviyesinde bir kartla mı denemeliyim ?
Eğer sorun ekran kartındaysa parayı basıp GTX 970 alacağım paramızla rezil olmaktansa.

Arkadaşlar Sinerji Bilgisayar'ı aradım dediler ki sorunlu parçayı yollayın bize. Ben tam emin olmadığım için hem ekran kartı hem hard diski yollayacağım bakalım...

Arkadaşlar ekran kartı için değişim veya para iadesi olabilir dediler. Mail yoluyla talep edecekmişiz değişim veya para iadesini. Siz ne düşünüyorsunuz ? GTX960 2gb mı alsam ? biraz bekleyip gtx970 mı alsam ? R9 285 almak istemiyorum çünkü AMD'ye güvenmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı