R9 280X ve i5 4670k Sistem Toplama

Hocam Ne Uygun Olur Peki ?

Sistem gayet iyi. Alabilirsiniz.

Bencede Hocam

Teşekkürlerde Hocam 21.5 Ekran Malesef

Çizimde yapacaksanız GTX 770 almalısın. nVidia'nın bana göre en avantajlı olduğu kısım. Sebebi ise CUDA çekirdekleri. Oyun performansları hemen hemen aynı.

Peki Aradaki 1 GB 128 Bit Farkını Ne Yapıcaz ?

GB ile bit önemli değildir fazla. Önemli olan soldan 2. rakamdır. 7 ise nVidia'da iyi bir rakamdır. AMD'de 8 olmasının sebebi serinin 7'den başlaması. R9 serisi 270'den başlıyor. AMD'nin R9 serisinde 7 giriş , 8 orta , 9 ise yüksek diye sınıflandırıyorum ben. ( R9 270 her ne kadar giriş olmasa da. [Bu arada sonlardaki X ise daha performanslı olduğunu belirtiyor. Mesela R9 280X R9 280'den daha iyi gibi. ] ) nVidia GTX 7XX serisi ise 5'den başlıyor.

GB önemli değildir, fakat bitin önemi büyüktür. 128 bit ile 256 bit arasında çok büyük fark vardır. Bu arada R9 280X alın derim.

GB ile bit önemli değildir fazla. Önemli olan soldan 2. rakamdır. 7 ise nVidia'da iyi bir rakamdır. AMD'de 8 olmasının sebebi serinin 7'den başlaması. R9 serisi 270'den başlıyor. nVidia GTX 7XX serisi ise 5'den.

Bakıcaz Artık HOCAM

GB önemli değildir, fakat bitin önemi büyüktür. 128 bit ile 256 bit arasında çok büyük fark vardır. Bu arada R9 280X alın derim.

Avatar Mesaj Uyumu Fanboyluğunuz Yok Teşekkürler Yorumunuz İçin

Bakıcaz Artık HOCAM

Avatar Mesaj Uyumu Fanboyluğunuz Yok Teşekkürler Yorumunuz İçin
Önemli değil, ben fanboy değilimdir, o avatarı koymamın sebebi NVIDIA nın şekil durmasıdır
Performans neyse onu derim bazen NVIDIA bazen AMD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…