R9 280x'li Veya GTX 770'li sistem toplama

İmzamdaki sistemi Vatan Computer'den alabilirsin

Bunu alın derim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    28,9 KB · Görüntüleme: 497
Ekran kartını darboğaz etmeyecek kadar iyi bir işlemci koymak yeterlidir. Oyunu ekran kartı oynatır. 4690K sizin hiçbir işinize yaramayacak.
4960 daha ileriye dönük birde anakartı (o.c) alınmışsın işlemcinin çarpan kilidi açık değil.

Önerdiğim sistemi alın. 2 sistemi de havada tokatlar. Z97 Pc mate en ucuz yeni nesil anakart olduğu için koydum. Fx 8320 kullanıyorum, İ5 4460 i le hemen hemen aynı hız problemi yok.

Schovery parayı yerde bulmuyoruz dostum !
i5 4960k - Gaming 3'lü bir sistem aldıysan devamını getir derim.

Önerdiğim sistemi alın. 2 sistemi de havada tokatlar. Z97 Pc mate en ucuz yeni nesil anakart olduğu için koydum. Fx 8320 kullanıyorum, İ5 4460 i le hemen hemen aynı hız problemi yok.
4960'la 8350 bile yarışamaz güçlü bir işlemci.

Schovery parayı yerde bulmuyoruz dostum !
Sistemin dengesiz o sisteme verdiğin paraya çok çok daha iyisini toplayabilirdin. Hiçbir şey bilmeden yorum yapıyorsunuz.

i5 4960k - Gaming 3'lü bir sistem aldıysan devamını getir derim.

4960'la 8350 bile yarışamaz güçlü bir işlemci.
Ben bir şey kıyaslamadım arkadaşın hız problemi çekmeyeceğini söyledim.

Monitör asus olsa çok çok iyi olur. Ve işlemciyi i5 4690k veya 4690 yapsak fiyat ne olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…