Evet 4690k ve Hd 4750, çok mantıklı bir sistem olmuş.İmzamdaki sistemi Vatan Computer'den alabilirsin![]()
Bilgisayarın hızlı olmasınıda istiyorum. İ5 4690k hızlıymış diyorlar.Ekran kartını darboğaz etmeyecek kadar iyi bir işlemci koymak yeterlidir. Oyunu ekran kartı oynatır. 4690K sizin hiçbir işinize yaramayacak.
4960 daha ileriye dönük birde anakartı (o.c) alınmışsın işlemcinin çarpan kilidi açık değil.Ekran kartını darboğaz etmeyecek kadar iyi bir işlemci koymak yeterlidir. Oyunu ekran kartı oynatır. 4690K sizin hiçbir işinize yaramayacak.
i5 4960k - Gaming 3'lü bir sistem aldıysan devamını getir derim.Schovery parayı yerde bulmuyoruz dostum !
4960'la 8350 bile yarışamaz güçlü bir işlemci.Önerdiğim sistemi alın. 2 sistemi de havada tokatlar. Z97 Pc mate en ucuz yeni nesil anakart olduğu için koydum. Fx 8320 kullanıyorum, İ5 4460 i le hemen hemen aynı hız problemi yok.
Sistemin dengesiz o sisteme verdiğin paraya çok çok daha iyisini toplayabilirdin. Hiçbir şey bilmeden yorum yapıyorsunuz.Schovery parayı yerde bulmuyoruz dostum !
Ben bir şey kıyaslamadım arkadaşın hız problemi çekmeyeceğini söyledim.i5 4960k - Gaming 3'lü bir sistem aldıysan devamını getir derim.
4960'la 8350 bile yarışamaz güçlü bir işlemci.
Monitör asus olsa çok çok iyi olur. Ve işlemciyi i5 4690k veya 4690 yapsak fiyat ne olur ?Önerdiğim sistemi alın. 2 sistemi de havada tokatlar. Z97 Pc mate en ucuz yeni nesil anakart olduğu için koydum. Fx 8320 kullanıyorum, İ5 4460 i le hemen hemen aynı hız problemi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.