R9 285 CS:GO Performans Problemi

nopatich

Hectopat
Merhaba abilerim şu konu altında bilgisayar topladım. Diğer abilerim tarafından yardım alarak, Oyun için Dizüstü Bilgisayar mı? Masaüstü Bilgisayar mı? | Technopat Sosyal

Aldığım parçalar şunlar;

• ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600 MHz
  • Powercolor R9 285 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256 bit
  • Intel Core i5 4690 Soket 1150 3.5 GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
  • GSKILL 8GB RipwjawsX DDR3 1866MHz Tek Modül RAM
  • CORSAIR CARBİDE SERİSİ 80 PLUS550W KIRMIZI FANLI MidT ATX Kasa
  • Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64mb cache 7200 RPM

Sorunum; CS:GO oyuncusuyum, bütün ayarları en düşükte oynuyorum. Bizim için grafikler önemli değildir, oyun akıcı olsun, fps drop yaşamayalım yeterdir bilirsiniz. Public oyunlarda yani 12x12 oynadığımız zamanlarda kalıcı bir fps drop olup oyun takılmaya başlıyor. Yani 240 fps'den 110 fps'ye kadar düşüyor. Bu çok can sıkıcı bir durum. Eklemek istediğim; Ben Windows'u BIOS versiyon 0604'a kurdum ki toplattırıp Windows yükletmeden aldım bilgisayarı. Bilgisayar'dan anlamadığım için BIOS'u güncelledim belki fps'ye etkisi olur diye. Versiyon 2608 oldu. Ekran kartı girişi 3.0'mış anakartta 2.0 giriş varmış. İnternetten araştırdım hiçbir sorun olmazmış. Anakart 1600 MHz olduğu için RAM'i 1600 MHz'e çekiyormuş. Lütfen bana yardım edin, sanki bir yerde bir şey eksik gibi. Şimdiden çok teşekkürler, saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı