R9 285 mi 1050 Ti mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım 4 GB VRAM kullanımına gelince o açıdan GTX 1050 Ti daha iyi ama genel olarak R9 285 daha iyiymiş. R9 280X ile performansları neredeyse aynı bu arada 285'in.
@messinicocugu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
biraz kötü FPS veriyor gibi sanki ucuz diye alınır mı ki?

Çok az fark var 1050 Ti'ın ederi o değil ondan verilebilir bence bir de R9 285 çok güç tüketiyor.

İstanbul'da olsam kaçırmazdım hocam, maalesef İzmirdeyim.

Sanırım 4 GB VRAM kullanımına gelince o açıdan GTX 1050 Ti daha iyi ama genel olarak R9 285 daha iyiymiş. R9 280X ile performansları neredeyse aynı bu arada 285'in.
@messinicocugu
biraz kötü FPS veriyor gibi sanki ucuz diye alınır mı ki?

Bilemedim hocam beklemek mi lazım acaba?
Güç tüketiminden endişeleniyorsan 1050 Ti al geç. RX 560 5-10 FPS var arasında değmez.

RX 560'larında fiyatları 1050 Ti'dan farksız hocam.

Böyle rx 470 buldum. Artı olarak 1050 Ti`ya FPS açısından baya geçiyor. 500 TL için 15-20 FPS daha almak isterseniz buyurun. Tabii ki fazla bilmiyorum ekran kartları açısından ama 15-20 FPS için 500 TL değer gibime geliyor bilmiyorum araştırmak lazım.
Sondaki Red Dead Redemption 2 testine bakın. Orada baya FPS farkı yapıyor. Aralarda 30-40 FPS farkı bile yapıyor.

Böyle RX 470 buldum. Artı olarak 1050 Ti'ya FPS açısından bayağı geçiyor. 500 TL için 15-20 FPS daha almak isterseniz buyurun. Tabii ki fazla bilmiyorum ekran kartları açısından ama 15-20 FPS için 500 TL değer gibime geliyor bilmiyorum araştırmak lazım.
Sondaki Red Dead Redemption 2 testine bakın. Orada bayağı FPS farkı yapıyor. Aralarda 30-40 FPS farkı bile yapıyor.

İzmir'de oturduğu için bu daha iyi olur:

Eğer param güvendeden almaktan çekiniyorsanız sıkıntı olmaz iade edebilirsiniz. Ben baya ettim sipariş şu ana kadar sıkıntı çıkmadı. Tabii ki testini yapar öyle denersiniz Furmark ya da OCCT 3D testi ile.
@messinicocugu Ha aynen o daha iyi olabilir uzaklığa göre tabii ki. Bu arada almak istiyorsan hemen karar verer ona göre hızlı al. Birisi almasın sonra 1050 Ti ile kalırsın 30-40 FPS daha fazla alabilecekken. Paran yoksa biraz daha biriktirip al yoksa ileride pişman olursun söyleyim. Kendim çok yaşadığım için söylüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı