R9 285 Sistem Uyumu

belandli1

Hectopat
Daha fazla  
i5 7600k
MSI B250M BAZOOKA DDR4 2133MHz
Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2666MHz
WD Blue 1TB 7200RPM SATA 3.0 64MB
Asus R9 285 STRIX OC Edition 2gb GDDR5 256bit
Sandisk 120GB Plus SATA 3.0 SSD
Asus 21.5" VP228TE Full HD Monitör 1ms 75Hz

1) Sistemler birbirine uyumlu mu?
2) Darboğaz olur mu?
3) Kaç watt kasa almalıyım? Güç kaynağına ihtiyacım var mı?

Şimdiden teşekkür ederim hepinize yarın gidip alacağım, parçaları yazarsanız sevirim. İyi forumlar :)

Not: CS:GO için topluyorum sistemi. Sizce en düşük ayarlarda kaç FPS alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 7600k

2) Darboğaz olur mu?

Şimdiden teşekkür ederim hepinize yarın gidip alacağım, parçaları yazarsanız sevirim. İyi forumlar :)

Not: CS:GO için topluyorum sistemi. Sizce en düşük ayarlarda kaç FPS alabilirim?
R9 285 yerine daha güncel olan GTX 1050Ti öneririm. Kasa ile PSU'yu ayrı almanız daha iyi olur. PSU önerim: Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı

i5 7600k

2) Darboğaz olur mu?

Arkadaşların dediğine katılıyorum. ATI alacaksan RX serisine bak derim. psu ayrı almasan bile coolermaster gibi 600w psu su olan bir kasa alırsan daha garanti olur. geforce ekran kartlarındanda yeni çıkan ti serisinden bak bence ekran kartını. bütçen iyi çünkü anlaşıldığı kadarıyla....

sistemin uyumlu. Fakat bazı yanlışlar var. işlemcini ve ekran kartını OC lu seçmişsin. Fakat seçmiş olduğun anakartınla OC yapamazsın. Bir başka konuysa SSD nin markası. Benim tavsiyem Samsun marka alman. Monitörün hakkında bi fikrim yok malesef.

Daha performanslı ekran kartları varken niye daha kötü bir ekran kartı alsın ki? Bu kafa ile devam edin evet.
Kardeşim haklısın ama adamın istediği doğrultusunda cevap vermek daha doğru. Karşımızdaki arkadaş kendi mantığı ve bütçesi oranında bir sistem toplamış. Bilgi olmasa bu sistemi zaten toplayamazdı. Ama öneri isterse hertürlü yanındayım.

sistemin uyumlu. Fakat bazı yanlışlar var. işlemcini ve ekran kartını OC lu seçmişsin. Fakat seçmiş olduğun anakartınla OC yapamazsın. Bir başka konuysa SSD nin markası. Benim tavsiyem Samsun marka alman. Monitörün hakkında bi fikrim yok malesef.
sandisk iyidir. ben 3. kez aynı marka kullanıyorum. (3 farklı pc de) sıkıntı çıkarmaz. ama anakart konusunda haklısın. oc desteği olan bir anakart alması gerek. şimdi baktım bende ankart özelliklerine netten.

sandisk iyidir. ben 3. kez aynı marka kullanıyorum. (3 farklı pc de) sıkıntı çıkarmaz. ama anakart konusunda haklısın. oc desteği olan bir anakart alması gerek. şimdi baktım bende ankart özelliklerine netten.
Sandisk hiç kullanmadım. Ama bilir kişilerden öğrendiğim kadarıyla Samsung SSD konusunda en iyisiymiş. Çok bişey farkedeceğini sanmıyorum ama ileride sıkıntı yaşayabilir diye Samsung almasında fayda var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı