R9 290 BF4 Edition sıvı soğutma veya fan ile soğutulabilir mi?

tolgacolak

Hectopat
Arkadaslar r9 290 bf4 edition referans tasarim ekran kartina sahibim. Malum referans tasarim ve kart çok fazla ısınıyor. Bu ekran kartının sıvı sogutma veya fan yardımıyla daha sessiz ve serin çalışmasını sağlayabilir miyiz?
Böyle bir imkan varsa nerden tedarik edebiliriz ?

Referans alarak hata yapmışsınız keşke araştırsaydınız. Kartın soğutmasını değiştirmen gerek ama bu zahmetli bir iş ve parçalı Türkiye' de bulman çok zor.

Haklısınız fiyat olarak cazip geldiği için almıştım performans konusunda da pişman değilim sadece ısı problemi kafama takılıyor. Böyle bir işlemi türkiyede yapabilen bi firma yok anladığım kadarıyla?

AXIII-01.jpg

Harici soğutma almanız gerekli ama ben henüz satan yere rastlamadım. Yurt dışından getirtmen gerekli.

Belleklere overclock yapmaz zaten. Her türlü referanstan daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı