Arkadaşlar merhaba. Şuan Fx8320 İşlemci kullanıyorum ama sanırım yeteri kadar besleyemiyor ekran kartını Sleeping Dogs'da 10 dakika önce 60,70 Fps alıyorken 10 dakika sonra 36,48 Fps alıyorum Assassin's Creed 4 Black Flag'de maalesef bazı yerlerde 27 FPS kadar olabiliyor sadece FXAA açık olmasına rağmen ve İnternette testlere baktım benim kartımın performansı aynı model R9 290 kullananlara göre biraz daha düşük kalıyor. Yaklaşık 1200 Lira bütçem var. İşlemci ve Anakart önerirseniz sevinirim.
FX 8320 yeni nesil güçlü bir işlemcidir. Sorun olacağını sanmıyorum. Darboğaz yapması imkansız. FPS düşmeleri sıcaklık sorunundan meydana gelebilir. Aida64 programı ile oyundayken sıcaklıkları kontrol edin.
FX-8320, R9 290'ı besleyecek kadar güçlü bir işlemci. Tüm sürücüleri, BIOS'u güncelleyin. Sistem taraması yapın. Eğer hala darboğazdan şüpheleniyorsanız işlemci performansını artırmak için overclock yapabilirsiniz.
KnoWng, gereksiz masraf olacaktır. 8320'ye overclock yapılarak 8350 yakalanabiliyor.
FX-8320, R9 290'ı besleyecek kadar güçlü bir işlemci. Tüm sürücüleri, BIOS'u güncelleyin. Sistem taraması yapın. Eğer hala darboğazdan şüpheleniyorsanız işlemci performansını artırmak için overclock yapabilirsiniz.
KnoWng, gereksiz masraf olacaktır. 8320'ye overclock yapılarak 8350 yakalanabiliyor.
Msi Afterburner ile sanırım sadece Gpu sıcaklığına bakılıyor. Benim kullandığım Msi Afterburner programın'da Gpu sıcaklığı var. Cpu için ise sadece Cpu usage var.