omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #31 Silinen üye dedi: Asus da mı Nvidia'ya çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Bu yazdığından da hiç araştırma yapmadığın belli oluyor işte. Aç Tom's Hardware ve oku. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Asus da mı Nvidia'ya çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Bu yazdığından da hiç araştırma yapmadığın belli oluyor işte. Aç Tom's Hardware ve oku.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #32 omy dedi: Bu yazdığından da hiç araştırma yapmadığın belli oluyor işte. Aç Tom's Hardware ve oku. Genişletmek için tıkla... Ne alaka şimdi? Espri yapıyoruz burada. Yaptığım araştırmanın ne boyutta olduğu sizi ilgilendirmez. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
omy dedi: Bu yazdığından da hiç araştırma yapmadığın belli oluyor işte. Aç Tom's Hardware ve oku. Genişletmek için tıkla... Ne alaka şimdi? Espri yapıyoruz burada. Yaptığım araştırmanın ne boyutta olduğu sizi ilgilendirmez.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #33 ByKillerLegend dedi: Peki hocam R9 290X PCS+ nasıldır sizce? GTX 780Ti'de MSI mi yoksa Asus mu? Çekirdek hızı ve bellek hızı ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... MSI da ASUS da iyidir, ancak daha sessiz olduğundan Asus'u tercih ederdim ben. @Silinen üye tamam, kusura bakma yanlış anladığım için. Çok komikmiş bu arada, çok beğendim yaptığın espriyi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
ByKillerLegend dedi: Peki hocam R9 290X PCS+ nasıldır sizce? GTX 780Ti'de MSI mi yoksa Asus mu? Çekirdek hızı ve bellek hızı ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... MSI da ASUS da iyidir, ancak daha sessiz olduğundan Asus'u tercih ederdim ben. @Silinen üye tamam, kusura bakma yanlış anladığım için. Çok komikmiş bu arada, çok beğendim yaptığın espriyi.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #34 omy dedi: @Silinen üye tamam, kusura bakma yanlış anladığım için. Çok komikmiş bu arada, çok beğendim yaptığın espriyi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar neşeli olduğunuz buradan belli oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
omy dedi: @Silinen üye tamam, kusura bakma yanlış anladığım için. Çok komikmiş bu arada, çok beğendim yaptığın espriyi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar neşeli olduğunuz buradan belli oluyor.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #35 Tamam kusura bakma dedim, ne uzatıyorsun? Evet neşeli değilim, beni istediğin gibi düşünebilirsin. Arkadaşımıza yardımcı olmayacaksan konuya da mesaj yazmanın mantıklı bir tarafı yok. İyi forumlar sana.
Tamam kusura bakma dedim, ne uzatıyorsun? Evet neşeli değilim, beni istediğin gibi düşünebilirsin. Arkadaşımıza yardımcı olmayacaksan konuya da mesaj yazmanın mantıklı bir tarafı yok. İyi forumlar sana.
B ByKillerLegend Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #36 omy dedi: MSI da ASUS da iyidir, ancak daha sessiz olduğundan Asus'u tercih ederdim ben. Genişletmek için tıkla... Çekirdek hızı ve bellek hızı ne işe yarar? R9 290X PCS+ ile Asus GTX 780Ti arasında fark var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
omy dedi: MSI da ASUS da iyidir, ancak daha sessiz olduğundan Asus'u tercih ederdim ben. Genişletmek için tıkla... Çekirdek hızı ve bellek hızı ne işe yarar? R9 290X PCS+ ile Asus GTX 780Ti arasında fark var mıdır?