R9 290 sistem yükseltme

Şu anki sisteminiz fhd için yeterli olduğunu belirtmişsiniz. 1070 alabilirsiniz ama kasanız pencereli ise cf dışarıdan fena görünmeyecektir. Zevk için cf yapabilirsiniz. Tabi tek kart daha iyi ama cf veya sli zevk meselesi.

Aynen kyk kredisi alacağım. Yorumlarınız için teşekkürler. Cf yapacağım kart satılmış . Artık 1070 alırım heralde. Bu arada üniversiteye başladığımdan beri yani 3 aydır 3000 lira harcamışım. 1070 biraz beklesin .

Cf yapacak olursam kasa da almak zorundayım. Kasam küçük malesef. Mini atx. Sırf zevki ve havası için cf düşünüyordum. 1070 daha performanslı ;yeni kasa,anakart ve psu almama gerek yok. Ama ben cf seviyorum . Zevk başka birşey . Hani ferrari Mustang ten daha hızlıdır ama Mustang in zevki bir başkadır ya; öyle birşey. Dediğim gibi alacak olduğum r9 290 satıldı. 650 istemişti ,600 e bırakırsan alayım demiştim. Kabil etmedi. Kartı hepsiburada üzerinden get ile sattı 700 e. 630 alacak net. Yani ben elden alacaktım ve parayı peşin verecektim. O şimdi 2 hafta bekleyecek para gelsin vs. diye. Kendi bilir. Para biriktirmeye devam. Sene sonunda 1070 inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…