R9 290 VAPOR-X i vga monitöre bağlama

konyameram

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugun itibariyle aşağıda yazdığım sistemi aldım. Hem yorumlarınızı bekliyorum, hem de yardımınızı.

1. Sistemin birbiriyle uyumu iyi mi, yoksa uyumsuz parçalar varmıdır?

2. Ve benim için en önemli olanı eski kullandigim mönitörüm vga çıkışlı ve hdmi girişi yok, yenı aldığım ekran kartında ise hdmi çıkışı var. Vga çıkışlı bir mönitörü bu karta bağlayamaz mıyım? Bana Vatanda bunu söylediğimde bir tane dönüştürücü verdiler, şu dönüştürücü: S-Link Vhc11 Vga Dan Hdmi Çevirici - Vatan Bilgisayar bunu gelip taktım görüntü geliyor. Ama birkaç saniyede bir gidiyor, yanı 2 saniye ekranı görüyorum 3. saniye göremiyorum. Sürekli açılıp kapanıyor ve görüntü son derece kötü, bu işi yapmanın daha kolay bir yolu yok mu veya ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?

3. Şuan mönitörü direk anakartın üstündeki vga çıkışına taktım bir sorun yok, ama oyunlarda mecburen ekran kartı çıkışına takmam gerekiyor değil mi? Buradan oynasam olmaz sanırım ?

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Vga monitörü bağlama şansım yokmudur yani ? Beni sadece belirli bir süre idare etmesi için istiyorum, sonrasında monitör alacağım.

Dalgalanma ve gecikme yaşasanız anlarım ama görüntünün gidip gelmesine anlam veremedim dönüştürücü ya da kabloda sorun olabilir.

Bilmiyorum, yarın götüreyim dönüştürücüyü Vatanda denesinler. Olmazsa monitörle değiştirelim.

Anakart'ın üstündeki vga çıkışından kullanamam değil mi arkadaşlar ?

Arkadaslar gerekli cevabi vermis. Sistem konusuna gelirsek

1- Sectigin SSD yanlis. Samsung 840 Evo 250GB almalisin, fiyati 380TL. (Dikkat et, PRO modeli degil.)
2- Sectigin kasa cok ama cok fazla. Zalman Z5 + Corsair VS650 al. 150TL civari kar elde edeceksin.
3- RAM'i abartmaya gerek yok. GSKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz al.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı