R9 290 vapor-x değişimi

Size şöyle diyeyim bu iki kart arasında çekilmez bir rekabet var daha doğrusu savunucuları arasında. Ben olsam gtx780 alırım ancak r9 290 daha performanslı diyorlar, araştırıp bakmadım çünkü bütçem yok :D . Sana tavsiyem bu iki kartın testlerine bak ve kullanıcılarına soru sor. Kulak duyumlarına inanmanı tavsiye etmem.
Ben kendim Sapphire r9 290 tri-x kullanıyorum recep abinin 780 ti incelemesi var.İzledim kendi kartımla karşılaştırmak için, aynı oyunlar da verdiği fpsler 780 ti ile neredeyse aynı 3-4 fps fazla veriyor 780 ti bu durumda r9 290 tri-x kesinlikle gtx 780 den daha güçlüdür tüm içtenliğimle bunu söyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese yorumları için teşekkürler daha çok tavsiye bekliyorum. Bir de sanki gtx 780 daha stabil ve sağlıklı çalışıyomuş gibi geldi. Sanki amd daha güçlü ama sorunları daha fazla gibi geldi.

R9 290 x daha güçlü bir kart ve 780 ti ile bile performansları birbirine çok yakın.Bence para koyma gibi bir şansınız var ise 2000 tl lik kart olan 780 ti a alın.Performans olarak 2 kart da birbirine çok yakın, fakat nede olsa Asus ve Nvdia. :) Ama yok okadar koyamam diyorsanız tabikide r9 290 x alın pişman olmazsınız, bu iki kartla alacağınız fpsler hemen hemen aynıdır.

GTX 780 ile gtx 780 ti arasında çok fazla fark var mı?

R9 290 veya R9 290x alacaksanız PowerColor modellerini öneririm. :)

Herkes de vapor-x daha iyi olduğunu söylüyordu. Aldım ama hatalı çıktı işte. :)

Tabiki de var 780 ile 780 ti bir tutulmaz. Ben Amd kullanıyorum ve hiç bir sorunumda olmadı Hiç bir kart kusursuz değildir. Nereden bileceksin Asus alıp bozulmayacağını ? İnsanların kafasında şu algı oluşmuş: Tamam Asus ise heleki Nvidia ise bu kart on numaradır.Size şunu söyleyeyim: Amd en son r9 295x i çıkattı ve Asus buna karşı olarak Titanz yi yapıyordu, fakat r9 295x daha performasnlı olduğundan titanz nin yapımı ertelendi. Ve fark r9 295x 4 bin lira iken titanz 10 bin lira karar size kalmış.

Tabiki de var 780 ile 780 ti bir tutulmaz. Ben Amd kullanıyorum ve hiç bir sorunumda olmadı Hiç bir kart kusursuz değildir.Nereden bileceksin Asus alıp bozulmayacağını insanların kafasında şu algı oluşmuş Tamam Asus ise heleki Nvidia ise bu kart on numaradır size şunu söyleyeyim Amd en son r9 295x i çıkattı ve Asus buna karşı olarak Titanz yi yapıyordu fakat r9 295x daha performasnlı olduğundan titanz nin yapımı ertelendi ve fark r9 295x 4 bin lira iken titanz 10 bin lira karar size kalmış.
Senin imzanda gtx 770 yazıyor. Önceki kartın mı 770 ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı