R9 290 ve FX-8320 sistem için kasa ve güç kaynağı tavsiyesi

RedReaper

Hectopat
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteyim ama ilk konumu yeni açıyorum.
  • R9 290 Tri-X
  • Fx 8320
  • Ripjaws 8 GB 1866 MHz
  • M5A97 R2.0
  • 1 Tb Barracuda
  • Hyper T4 soğutucu
  • Asus VN247H 23"
Bu sistemi yakın zamanda alacağım ama kasada karar veremedim. Güç kaynaklı kasa mı yoksa kasa + güç kaynağı ayrı mı iyi gider dersiniz. Ayrıca 600W bu sistemi kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum 750 W öneririm. CoolMaster, HighPower, Corsair markalarini öneririm. 850W High Power 80 plus bronze güç kaynağı satıyorum 2. el düşünürsen açık arttırma 1-2 siteye koydum. Bir de güç kaynağı alırken 80 plus bronze-gold-platinum vs. gibi özellikleri göz önünde bulundurmalısın, kolay gelsin. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde sıfır, hiç kullanılmamış CX750M mevcut. Moduler olduğu için kablo birikintisi olmuyor sök tak kablolar mevcut. Hepsiburada.com'dan alınmıştır garantisi 22-23 ay vardır. Satılık bölümünde mevcut. Eğer düşünürsen iletişime geçebiliriz. Normal fiyatı 320TL veya üstüdür.

Kesinlikle 650W alma çünkü sistemi oyun için topluyorsun ve böyle bir kasa oyunlarda kesinlikle fazla güç tüketerek tir genede sen bilirsin sistem dar boğaz yaşamanın diye en az 750W PSU öneririm

Bugün vatandaydım ama kredi kartı yüzünden sistemi toplayamadım, bonusla anlaşmayı 1 ay önce kesmişler.Taksit yapmıyorlar.Artık internet üzerinden parçaları tek tek toplarım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı