R9 290X GTX 760 MARS'la değiştirilir mi?

Xeansus

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben geçen gün vatanda sistem topladım. Ancak ekran kartım konusunda biraz rahatsız oldum ve değiştireceğim alalı 1 hafta olmadı daha şu anda bende Sapphire R9 290X Bf4 Edition Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu kart var.

Ben bunu Asus Gtx760X2 Rog Mars Gddr5 4Gb 512Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kartla değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir kart rog mars tavsiyeniz nelerdir teşekkürler?

Referans tasarımlı ekran kartı almışsınız. Mutlaka değiştirin ama MARS'la değiştireceğinize R9 290X PCS+ modeli ile değiştirin.
Neden hocam ne farkı var mars daha performanslı değil mi? Bellek hızı felan daha yüksek hem çift işlemcisi var. Ve Nvidia neden R9 290X tavsıye ettınız ? Ya da neden Mars'ı önermiyorsunuz ?

Herşey bit ve bellek değildir. Ekran kartlarının içerisinde bellek ve saat hızı denen bir faktör var. Duyan tutturmuş 512 bit süperdir diye ama öyle değil işte. R9 290x diyorsunuz ve bunu 2x 760 ile denk tutuyorsanız karar size kalmış gidin mars alın biz size en iyi olanını öneriyoruz. @Xeansus Ve 780 ti dümyanın tek GPU lu en hızlı ekran kartı bunuda eklemek isterim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı