Y YasirHoca Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 2.053 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar merhaba, eski televizyonum bozulduğu için yeni bir tv alacağım. Alacağım tv ise 42PFK5209K/12 42'' 107 CM FHD AMBILIGHT LED TV,100 HZ,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar bu, bunu bilgisayarıma bağlasam performansta ve görüntüde bozulmalar olurmu ve benim gözümü bozar mı?
Arkadaşlar merhaba, eski televizyonum bozulduğu için yeni bir tv alacağım. Alacağım tv ise 42PFK5209K/12 42'' 107 CM FHD AMBILIGHT LED TV,100 HZ,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar bu, bunu bilgisayarıma bağlasam performansta ve görüntüde bozulmalar olurmu ve benim gözümü bozar mı?
MertKemal Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 641 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #2 HDMİ ile görüntünün bozulacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
C crax1905 Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 512 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #3 Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba, eski televizyonum bozulduğu için yeni bir tv alacağım. Alacağım tv ise 42PFK5209K/12 42'' 107 CM FHD AMBILIGHT LED TV,100 HZ,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar bu, bunu bilgisayarıma bağlasam performansta ve görüntüde bozulmalar olurmu ve benim gözümü bozar mı? Genişletmek için tıkla... Normal bilgisayar monitörüne göre iyi olmaz. Sahnelerde hayalet efekti yaşarsın. Eğer arasıra kasayı TV'ye bağlayacağım dersen alabilirsin. Philips TV'lerde menüde gezinirken donma çok oluyor aklında bulunsun. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba, eski televizyonum bozulduğu için yeni bir tv alacağım. Alacağım tv ise 42PFK5209K/12 42'' 107 CM FHD AMBILIGHT LED TV,100 HZ,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar bu, bunu bilgisayarıma bağlasam performansta ve görüntüde bozulmalar olurmu ve benim gözümü bozar mı? Genişletmek için tıkla... Normal bilgisayar monitörüne göre iyi olmaz. Sahnelerde hayalet efekti yaşarsın. Eğer arasıra kasayı TV'ye bağlayacağım dersen alabilirsin. Philips TV'lerde menüde gezinirken donma çok oluyor aklında bulunsun.