R9 290X mi GTX 970 mi performanslı?

• Konuyu başlatan BerlT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.499
Arkadaş burda herkes iki kartında ısınacağından dem vurmuş sen ısrarla ısı sorun değil diyorsun. Nasıl değil ya millet mevcut hava soğutmayla yetinmeyip harici sıvı soğutma teknikleri kullanıyor. Bu kadar çaba boşuna mı yani. İlla pişman olacam diyosan bilmem. Uyarıları dikkate almayacaksan konuyu boşa açmışsın demektir. Bütçen ancak bu ikisine yetiyorsa performanstan ödün ver 380x al yinede fazla ısınan bu iki kartı alma.
Tam olarak aklımı okudun dostum, tam yazacaktım..

Madem her öneriyi geri çeviriyorsun, bilgilisin niye konu açtın ki ? r9 390, 290x'den performanslı ve 290x iyi bir kart değil bana kalırsa üstünü ödeyip paşa paşa r9 390 almak en mantıklısı.

Ben bu konuda zaten ısınmalarını size sormuyorum ki neyin atarını yapıyosunuz kartların performansını soruyorum siz gelmişsiniz ikide bir yok az W harcıyo yok az ısınıyo bana performanslarını söyleyin sadece sizden çok ve ya az ısınır diye bir yorum yapmanızı hiç istemedim zaten. Bana bu kartların sorunu var mı , varsa neler onları soruyorum size.

Ben bu konuda zaten ısınmalarını size sormuyorum ki neyin atarını yapıyosunuz kartların performansını soruyorum siz gelmişsiniz ikide bir yok az W harcıyo yok az ısınıyo bana performanslarını söyleyin sadece sizden çok ve ya az ısınır diye bir yorum yapmanızı hiç istemedim zaten. Bana bu kartların sorunu var mı , varsa neler onları soruyorum size.

O kadar ısınma sorunundan bahsedilmiş daha sorunu var mı diyosun. Arkadaş sen şaka mısın?

Sen demedin mi kardeşim "farkları ne" diye soran? Biz de sana söyledik. Tamam al çok ısınanı, madem rahat edeceksin al. Bizim sorunumuz değil ya zaten?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı