R9 290X mi, yoksa GTX 780 Ti mı?

R9 290x ile Gtx 780 ti arasında aşağı yukarı 400 tl fark vardır. Bence Nvidia o kadar paraya değmez ve ayrıca neredeyse başa baş gidilen bir performansla.780 ti ekran kartına verilecek parayı diğer bileşenlere harcayabilirsiniz. Amd birçok teknolojiye sahiptir:
  • True Audio (GTA 5'de bu teknolojiyi destekleyecek.)
  • Mantle
Benim görüşüm amd r9 290x almalısın.

Amd ekran kartlarına ait resimler:

Nvidia ekran kartlarına ait resimler:

Son düzenleyen: Moderatör:
@HUNTER Ben GTX 760 ile orijinal Wath Dog oynuyorum. Ultra-high 1080p'de 40 FPS'ye kadar gördüm. Genelde 30-35 arası ağır sahnelerde.

@Silinen üye benim oyunun da orjinal. Zaten korsan kullanmıyorum ben hiçbirşeyde. Battlefield 4 te 1080p+Ultra ayarlar ve 4x MSAA ile minimum 125 ortalama 150 maksimum 200 alıyorum. (frostbite'ın kısıtlaması var 200'den üstü olmuyor) Ama watch dogs da 40-60 arasında alıyorum. Çok saçma geliyor bana bu. Yarın bide gpu'ların birisini kapatıp öyle deniyeceğim. Çift GPU problemi olma olasılığı yüksek.

@Oğuzhan Yıldırım'ın izniyle şu fotoğrafları bir paylaşalım. Alıntıdır.

780 Ti mi almak istersiniz, yoksa R9 290X mi? Elden çıkacak 400TL'nin bir değerini düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…