R9 290X PCS+ mı, TRI-X mi?

2side degil 290 vapor almalısın trı-x zaten hiç tavsiye etmiyorum pcs+ sogutma olarak başarılı ama 2 kartta referans pcb vapor'la ufak bir oc ile x performansı alırsın paranda cebinde kalır heleki 60hz için x olan modele gerek yok oc konusunda yardımcıda oluruz çok basit 290 vapor hakkında youtube'daki video'larıda bir izlemelisin .

@Gamer4
Katılıyorum.

Tamam. PCS+ almaya karar verdim. Ama Youtube'de hiç testlerini bulamıyorum. Hep Sapphire testleri var. Neden PCS+'ı test etmemişler.

Son düzenleme:
Tamam. PCS+ almaya karar verdim. Ama Youtube'de hiç testlerini bulamıyorum. Hep Sapphire testleri var. Neden PCS+'ı test etmemişler.
R9 290x PCS+ almalısın.Ben r9 290 PCS+ kullanıyorum.Kart gayet sessiz ve serin çalışıyor şu ana kadarda bana hiç bir sorun çıkarmadı.

Eğer bir Sapphire ekran kartı alacaksanız R9 290x TRI-X 'e o kadar para vermenize gerek yok.R9 290 Vapor-x soğutması ve performansıyla gayet stabil bir kart olduğunu düşünüyorum.Fiyat olarak 200 TL'ye yakın daha ucuz.Alt kısmında da backplate mevcut.Bu kısmın soğutmaya etki ettiğini duydum.R9 290 Vapor-x kesinlikle öneririm.:like:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı