R9 290X Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden? Nasıl bir yanlış yönlendirme? Bide kusura bakmayın bu siteyi bu forumdan buldum.

Amd daha fazla çekirdeğe sahip daha hızlı ve daha çok güç tüketiyor. İntel ise Amd'ye göre daha az ısınıyor. İntel 4460 overclock yapılamıyor amd 8350'ye overclock yapabilirsin.

Bu koşullarda bile Amd bana daha iyi geldi bu arada dediğiniz 8370 almaya çalışıcam 80 lira gibi bi fark var bence gayet mantıklı bi seçim olur.

O.C yapıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın. İntel çok farklı Amd daha iyi gibi gözüküyor ama İntel daha iyi bence. Arkadaş Amd tabanlı anakart seçmiş o yüzden İntel önermedim. Bana kalsa Intel Core i5 4690K alsın.

Haklısınız o mantıklı bi seçim olabilirdi ancak bu sefer bütçe uçtu :D

Site yöneticilerinden Mikail Fidan,
GPUBoss sitesi gerçek ile alakasız sonuçlar vermektedir. Kullanıcılar ne kadar bunu kolaylık olarak algılayıp kullanıcılara yardım etmek istese de aksine, kullanıcılarımızı yanlış bilgilendiriyorlardı. Biz de kullanıcılarımızın yanlış bilgilendirilmemeleri için böyle bir kural ekledik.
Tercih sizin, ama bu sitede 2000-2500 Tl üzeri her sisteme Intel önerir. Kimse 3000 Tl bir sisteme AMD önermez bilginize.

Bütçenizi sonuna kadar kullanmak istiyorsanız ve O.C yapacaksanız size tavsiyem:
d.jpg

Ekran kartı: GALAX GTX970 EX OC BLACK EDITION ekran kartı - inventus
Toplam: 2968 TL

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı