R9 290X VS GTX780 Ti

Gtx 780Ti oyunlar da 3-5 fps öne geçiyor diye 400 tl gibi fark ödemek mantıksızlıktır. Param var ben egomu tatmin edeyim diyorsan gtx 780Ti al, sana bunu gtx 780Ti kullanan biri olarak yazıyorum. Kartım serviste performans düşüklüğü, boşta 83 dereceye kadar ısınma ve oyunlarda kapanma sorunu yüzünden, iade olduğunda MSI Lightning R9 290x ile değişecek ben senin yerinde olsam r9 290x alırım, yanına da SSD alırım veya iyi bir anakart.

Oyun için gtx780 ti daha iyidir. Fakat nerdey aynı, ama belki bir gün render işine girceksin ? ozaman amd ile baya az bi performans alırsın. Kalite, yazılım diyerek 780ti aradaki farka deyiyor.
Gtx 780Ti oyunlar da 3-5 fps öne geçiyor diye 400 tl gibi fark ödemek mantıksızlıktır. Param var ben egomu tatmin edeyim diyorsan gtx 780Ti al, sana bunu gtx 780Ti kullanan biri olarak yazıyorum. Kartım serviste performans düşüklüğü, boşta 83 dereceye kadar ısınma ve oyunlarda kapanma sorunu yüzünden, iade olduğunda MSI Lightning R9 290x ile değişecek ben senin yerinde olsam r9 290x alırım, yanına da SSD alırım veya iyi bir anakart.
Watchdogs'ta ultra 1080p en fazla 65 derece sen neyin 83'ündesin ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı