R9 295X2 İçin Kaç Watt PSU Gerekir?

Crossfire da bazı oyunlar destek vermediği için r9 295x2 tercih ettim ayrıca sadece sıvı değil hava ve su ile hybrid bi soğutması var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Berke Kan, bir de modoretörsünüz kaç bilgisayar baglayacaksınız falan. (Buna da ceza vermezsiniz herhalde ) Güç kaynakları hakkında teknik bilginiz var mı ? 4 milyar karta ver ve onu sınırda bir psu'ya emanet et .
AMD Radeon R9-295x2 Review - Hardware Setup | Power Consumption
PSU REQUIREMENTS - RealHardTechX
@Metehan GÜNÇAL kardeşim oyunlar bu kartı da çift gpu olarak görecek tek pcb'de olması bir şeyi degiştirmez.
295x2.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
@Berke Kan, bir de modoretörsünüz kaç bilgisayar baglayacaksınız falan. (Buna da ceza vermezsiniz herhalde ) Güç kaynakları hakkında teknik bilginiz var mı ? 4 milyar karta ver ve onu sınırda bir psu'ya emanet et .
AMD Radeon R9-295x2 Review - Hardware Setup | Power Consumption
PSU REQUIREMENTS - RealHardTechX
@Metehan GÜNÇAL kardeşim oyunlar bu kartı da çift gpu olarak görecek tek pcb'de olması bir şeyi degiştirmez.
295x2.gif
Bilgim bu konuda yardım etmeye yeterli merak etme. Fakat sen tazele bilgilerini boşuna masrafa sokacaksın alacak kişiyi. 1000W öneri nedir yahu? Sistem yükte bile 700w çekmez. 750W ileriye dönüklük açısından da güzel bir öneri.

@Recep Baltaş recep @Berke Kan isimli velet 850veya 1000w önerdigim için testleriyle birlikte koydum hatta yanlış bilgilendirme nedeniyle ceza verdi tam yükte 700 'e yaklaşan bir sisteme 750 w önererek'te zekasını gösterdi kusura bakma ama teknoloji forumu olarak diger forumların cok gerisindesiniz .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı