R9 295x2 mi SLI Gtx 980 mi?

GTX 980 sli daha iyi, daha az guc harcar daha fazla performans verır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzde doksan başarılı olmuş daha ne? Bu x79 ya da x99 ile daha da artacak. Hala neyden bahsediyorsun anlamıyorum.

Ya sana laf anlatmaktansa 32 bit windows kullanırım, hatta ömür boyu oyun oynamam. Az öncede gelmişsin quadro öneriyorsun. Hayatında hiç quadro kullandın mı demiyeceğim, hiç tasarım programı kullandın mı ? Onu bırak hiç SLI yaptın mı ? Daha X79'u bilmeyen adam ne anlasın, Z97 ile X99'u, X8 soketi, Pci-ex bağlantı hattı sayısını. Recep Baltaş'ın her videosunda bilmeyenler böyle bir hale dönüşüyor forumda her konuya abanıyor, vay halimize.

295x2 en güçlü ekran kartlarından bir tanesi.Ama ne kadar güçlü olursa olsun Yazılım tarafında eksikleri var AMD sürücü daha güncel tutmadıkça amd alınmaz görünen köy kılavuz istemez.SLI oyun firmaları hala desteklemiyor çok az oyun var Sliyi destekleyen o yüzden 980 yeterli. Eğer 1 hafta 2 hafta içinde bir sistem toplayacaksan 980 al ama beklerim 980ti 990 gibi modeller çıkacaktır veya Gm200 gelicektir titan z2 Tercih senin.

Bilen biri aydınlatsın artık. @Recep Baltaş, @Ali Güngör bu önemli konuya bekliyoruz sizleri. @Akif Peköz biliyorsan seni de bekleriz.

Şu söylediğin cümle gerçekten ayıp. @Oğuzhan Yıldırım hocam boşverin ben yazdıklarınızı okudum gayet güzel anlattınız arkadaş anlamak istemiyor herhalde.

Sanırım iade olursa r9 295x2 alacağım kararım bu yönde. Peki bu ekran kartı beni kaç yıl ultra götürür? Kalan sistem bileşenleri imza da mevcuttur.
Piyasadaki en hızlı ekran kartı.
Ona göre hesapla biz oyun sektörünün nasıl gelişeceğini bilemeyiz.

@Can Öztürk sistem toplamayacağım arkadaşım zaten şuan kullandığım sistem imzam da mevcut olan sistemdir. Fakat ekran kartım 2. defa servise gitti eğer iade olursa bunları yapmayı düşünüyorum dedim sorum ise hangisi daha performanslı olur?

Valla nvidia varken, hele hele bütçe de varken gtx980 özel soğutmalı bir kart al ve bak keyfine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…