R9 380 2019'da Alınır Mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Ekran kartı arayışında idim. Yaklaşık bütçem 600 TL sahip olduğum PSU 300W 80+ Bronz. İşlemcim I5 6500. MSI markasının Gaming modeli R9 380'e daha önceden sahip olmuştum. Güzel karttı. O sistemimi satmak zorunda kalmıştım. Şimdi ise yeniden R9 380 ve yanında 600W PSU almayı düşünüyorum. Yaklaşık harcamam 650 TL olacak gibi gözüküyor. Sizin düşünceleriniz nedir? Almalı mıyım? Şu anki ekran kartım GT 730. Önerilerinizi bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 serisi temiz kullanılmadığı sürece kısa ömürlü seridir. Hele Sapphire modelse uzaklaş derim. vRAM sorunları var diye biliyorum. Kartlar ya erken yanıyor ya da bozuluyor. Fırınlama ile de en fazla 1-2 ay kullanabiliyorsun. Zaten R9 380'ler 550-600 TL'den satılıyor. Az daha koyup 1050 Ti alırsın bari.

R9 serisi temiz kullanılmadığı sürece kısa ömürlü seridir. Hele Sapphire modelse uzaklaş derim. vRAM sorunları var diye biliyorum. Kartlar ya erken yanıyor ya da bozuluyor. Fırınlama ile de en fazla 1-2 ay kullanabiliyorsun. Zaten R9 380'ler 550-600 TL'den satılıyor. Az daha koyup 1050 Ti alırsın bari.
Sapphire marka 450 TL ye koymuş arkadaş bende GET ile almayı düşünüyordum.

Arkadaşlar yazdığınız RX570 çok güzel bir kart fakat 750 TL altında mining yapılmamış yok eee 750 TL vermişken 900 TL'ye sıfır alırım diyince 300 TL fark giriyor. Bide güç kaynağı almam gerek oldu sana 500 TL. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı