Yenilesin madem. Fiyatı uygun, performansı da RX 460'tan falan iyi bi kart yani ama PSU masrafını da hesaplayın, ona göre karar verin.Macun yenileuebilirmis öyle dedi
Yenilesin madem. Fiyatı uygun, performansı da RX 460'tan falan iyi bi kart yani ama PSU masrafını da hesaplayın, ona göre karar verin.Macun yenileuebilirmis öyle dedi
Uygun fiyatlı ömrün var mıYenilesin madem. Fiyatı uygun, performansı da RX 460'tan falan iyi bi kart yani ama PSU masrafını da hesaplayın, ona göre karar verin.
Uygun fiyatlı ömrün var mı
GTX 750 ti alacaktım 1 ay önce birden pahalıdı o mu iyi bu mu ?Yenilesin madem. Fiyatı uygun, performansı da RX 460'tan falan iyi bi kart yani ama PSU masrafını da hesaplayın, ona göre karar verin.
r9 380 çok daha iyi.GTX 750 ti alacaktım 1 ay önce birden pahalıdı o mu iyi bu mu ?
Peki birşey daha sorucan ben kasa + PSU alsam ve bu kartın fan sorunu var anladığım kadarıyla sıkıntı yapar mı?r9 380 çok daha iyi.
Bilemem, ona sen karar ver artık fanında ne sorun varmış, çok ses yapıyorsa rahatsız ediyorsa sen bilirsin.Peki birşey daha sorucan ben kasa + PSU alsam ve bu kartın fan sorunu var anladığım kadarıyla sıkıntı yapar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.