R9 380 2 GB alınır mı?

Bütçe
1000
Onlar bence pek önemli değil de hocam. Kartın işte eski olmasından dolayı kondisyonu nasıl o önemli bir de dediğim gibi 1000TL eder mi sorusu var. Hemen karar vermemek lazım. Biraz daha araştırın o kart muadili daha güncel kart bulabilirseniz onlara da bakabilirsiniz ama R9 380'in kondüsyonu iyiyse neden olmasın.

Hocam önemli olan kartın VRAM'i değil o kartın işleyebileceği VRAM'e sahip olmasıdır. Ona kalırsa GT 1030 da 8 GB VRAM taksanız ne yazar? Tabii elinizdeki kart güçlü ise VRAM'i fazla olması gerekli ama bahsettiğimiz kartlar eski kartlar zaten.
O zaman desenize gereksiz yere vram üretiliyor.

Güvenilir bu satıcıdan kendime ve arkadaşlarıma kart aldım.

Ben sizin askerlik arkadaşınız değilim üslubunuza dikkat ediniz, 6 GB VRAM boyutu yeni kartlarda bulunuyor 1000 liraya varsa alayım 8 GB unutun bile.

Güvenebilirsiniz ama. :)
Çok zeki bir eleman olduğun belli.
Hiç bir kart modeli önermemişim.
Sadece bu noktayada dikkatini çekmeye çalışmışım.
Dahi eleman.
Üslübüma dikkat etmem için, önce sizin tavırlarınıza dikkat etmeniz gerekir.
:) Peki.
Öyle diyorsanız öyledir.

O zaman desenize gereksiz yere VRAM üretiliyor.

Hocam konuşmalarınızdan da anlaşılıyor ki okuduğunuzu anlamakta sıkıntı çekiyorsunuz neyse münakaşa etmeyeceğim sizinle

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun bu arada işinize yarar. Temelden başlamak lazım.

Hocam konuşmalarınızdan da anlaşılıyor ki okuduğunuzu anlamakta sıkıntı çekiyorsunuz neyse münakaşa etmeyeceğim sizinle

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun bu arada işinize yarar. Temelden başlamak lazım.

Dahi eleman olmak, galiba okuduğunu anladığını sanmak demek.
Eleman tekrar ediyorum.
Konu sahibinin seçim yaparken Vram boyutuna dikkat etmesini önerdim.
Bu şekilde anladığını umuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı