Satılık R9 380 4G Tabanlı Sistem

feelz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı acil nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum. Ekran kartının güç kaynağının ve zalman fanın kutusu ve garantisi mevcuttur. Monitörün kutusunu ve DVD kutusunu vereceğim yanında. 2+1 polygold ufak bi ses sistemini klavyeyi mause hepsini vereceğim. Bilgisayarın bir sorunu sıkıntısı yok. Windows 10 Pro 64 bit yüklüdür. GTA 5 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Hatta video çekmiştim elimde mevcut isteyene whatsapp aracılığı ile atabilirim. Diyeceğim bu kadar alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Anakart : Asus P8H67-V
İşlemci : İntel Core i5 3570 3.4 GHz ( Turbo Boost 3.8 GHz )
Ram : 4x2 GB RAM
Ekran Kartı : Sapphire R9 380 4G 256 Bit DirectX 12
Güç Kaynağı : Zalman ZM500-LX
Fan : Zalman CNPS90F
Dvd : Asus DWD-RW
Monitör : Samsung S19B150
Ses Sistemi : PolyGold 2+1
Klavye : Logitech K120
Mause : Logitech M175
Fiyat olarak 2000 TL düşünüyorum saygılar.
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ekran kartına 450 tl verebilirim eğer parça satışı yaparsanız

Hocam parçaların sıfırı zaten 2000 lira gibi bir fiyat tutuyor 250 lira daha verip sıfırı dizilebilir bence fiyat konusunda biraz daha aşağı inebilirsiniz tabi size kalmış birşey bu arada parçaların bazıları amazondan hesaplanma Türkiyede parça yok veya 2 katı fiyatında olduğu için amazondan hesapladığım için kargo ve gümrükten geçme parasınıda hesaba kattım.Bende Gtx 960 veya R9 380 altyapılı bir sistem kurmayı düşünüyorum belki bunu bile alabilirim neyse çok uzattım iyi forumlar.

Hocam parçaların sıfırı zaten 2000 lira gibi bir fiyat tutuyor 250 lira daha verip sıfırı dizilebilir bence fiyat konusunda biraz daha aşağı inebilirsiniz tabi size kalmış birşey bu arada parçaların bazıları amazondan hesaplanma Türkiyede parça yok veya 2 katı fiyatında olduğu için amazondan hesapladığım için kargo ve gümrükten geçme parasınıda hesaba kattım.Bende Gtx 960 veya R9 380 altyapılı bir sistem kurmayı düşünüyorum belki bunu bile alabilirim neyse çok uzattım iyi forumlar.
Fiyatı zaten 1750 TL ye indim bilgisayar başındada ufak bi pazarlık payım olur. Bence fiyat yüksek değil saygılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı