R9 380 alınır mı?

Bütçe
1800 TL
Merhaba, 1400 TL fiyata ASUS R9 380 2 GB ekran kartı buldum. Almayı düşünüyorum. Elden alacağım için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Bütçem 1800 TL'ye. kadar çıkabilir. Sarı siteden de ekran kartı alabilirim. Ama Param Güvende ile almayı düşünüyorum oradan da.
Sizce bu kartı alayım mı yoksa sarı siteden başka bir kart mı alayım?

Merhaba, 1400 TL fiyata ASUS R9 380 2 GB ekran kartı buldum. Almayı düşünüyorum. Elden alacağım için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Bütçem 1800 TL'ye. Kadar çıkabilir. Sarı siteden de ekran kartı alabilirim. Ama Param Güvende ile almayı düşünüyorum oradan da.
Sizce bu kartı alayım mı yoksa sarı siteden başka bir kart mı alayım?

Alınmaz RX580 bulunabilir 1800TL'ye. Ya da 1400 bandında RX570.

GTX 1060 kart güzelmişte diğer adamlara güvenemedim. Yazdıkları açıklamayı okuduğumda havale ile yapacaklarını yazmışlar. Param güvende ile almak istediğimde onlar yine aynı parayı alacak fakat ben daha fazla vereceğim. Ama aynı parayı alacak olmalarına rağmen param güvende ile kabul etmediklerini söylemişler. Belki bilgi olarak eksiğim vardır. Size güvenilir geldi mi bu yazdıkları şeyler?

GTX 1060 kart güzelmişte diğer adamlara güvenemedim. Yazdıkları açıklamayı okuduğumda havale ile yapacaklarını yazmışlar. Param Güvende ile almak istediğimde onlar yine aynı parayı alacak fakat ben daha fazla vereceğim. Ama aynı parayı alacak olmalarına rağmen Param Güvende ile kabul etmediklerini söylemişler. Belki bilgi olarak eksiğim vardır. Size güvenilir geldi mi bu yazdıkları şeyler?

Param Güvende olmasından dolayı GTX1060 6 GB bana daha güvenilir geldi. Ayrıca mining çıkması olma ihtimali daha düşük RX5xx serisine göre. Ama yine de satıcı ile aranızda kalmış bu durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı