Çözüldü R9 380 boşta %90 GPU kullanımı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yyahepyahiç

Hectopat
Merhabalar. Dün oyun oynarken birden oyun kasmaya başladı ve ben de bilgisayarı yeniden başlattım, ekran kartım R9 380 4 GB, bilgisayarı yeniden başlattım ve GPU Tweak programını açtım her şey normal gözüktü ve tam 10 dakika sonra bilgisayar boşta iken %90 oluyor ve sıcaklık 70 oluyor. Virüsten şüphelendim, tarama yaptım, sistem geri yükledim değişen olmadı ve her zaman bilgisayarı kapatıp açtıktan 10 dakika sonra aynısı oluyor. Sizce format mı atmalıyım veya servise mi göndermeliyim ? Format atmadan önce oyun savelerini kaybetmemek için harddiskin ayrılmış olan D kısmına atsam olur mu ? Ya da kaybetmemek için ne yapmalıyım?
Ekran Alıntısı.PNG
Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Alıntı; "GPU-Z adlı programı indirin. Daha sonra sensör kısmında anlık GPU kullanımına bakın. Eğer yüksek seviyelerde ise sisteminizde virüs var demektir."

"Malwarebytes'ın deneme sürümü ile bilgisayarını taramadan geçirebilirsin. Sorun virüs kaynaklı olabilir. Benzer bir olayı bende yaşamıştım."

Bunları araştırma sonucu buldum bir dene. Bu virüs programı sağlam sanırım.
Alıntı; "GPU-Z adlı programı indirin. Daha sonra sensör kısmında anlık GPU kullanımına bakın. Eğer yüksek seviyelerde ise sisteminizde virüs var demektir."

"Malwarebytes'ın deneme sürümü ile bilgisayarını taramadan geçirebilirsin. Sorun virüs kaynaklı olabilir. Benzer bir olayı bende yaşamıştım."

Çözüm

Şuan işteyim eve gidice denerim. Bana da yüksek ihtimal virüs gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı