R9 380 çalışmıyor

Amdkiller

Femtopat
Merhaba, iyi geceler. R9 380 4 GB 256 Bit ekran kartı kullanıyorum. Görüntü birden gitti. Start verince fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor. Monitörde hiç tepki yok. Ekran kartını takınca anakarttan gelen bip sesi gelmiyor. Başka ekran kartıyla denedim, çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi geceler. R9 380 4 GB 256 Bit ekran kartı kullanıyorum. Görüntü birden gitti. Start verince fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor. Monitörde hiç tepki yok. Ekran kartını takınca anakarttan gelen bip sesi gelmiyor. Başka ekran kartıyla denedim, çalışıyor.
O zaman ekran kartı gitti. Chipset arızası var sanırsam.

Hocam, kendiniz cevabı vermişsiniz. Başka kart ile çalışıyorsa arızalı. Tamiratı ne kadar tutar bilemem. Fiyat alabilirsiniz.

Güç kablolarını düzgün bağladığınızdan emin olun ve kartın düzgün oturduğundan da emin olun. Benim ekran kartının altına SATA kablosu denk gelip oturmamıştı, görüntü vermemişti. Bir de taktıktan sonra biraz hafif bastırın üstüne kartın. Eğer yine olmamışsa kart gitmiş demektir, bir teknik servis bakının.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı