R9 380 2G FPS Sorunu

dedelii

Hectopat
Daha fazla  
Sayın forum sakinleri. Sistemimi yeni toparladım. Fakat olması gerektiği gibi olmayan bir takım şeyler var. Bunlardan ilki oyunlardaki fps'm dir. Sistemimi şöyle açıklayayım;

• Msi 970 Gaming anakartı.
  • Amd Fx X8 8300 işlemcisi.
  • Gskill 8(4*2) 1600 ramleri.
  • Transcend 128Gb ssdisi.
  • Msi r9 380 2g Gddr5 256 bit dx12 ekran kartı
  • Zalman z5 midT ATX kasası.
  • Fsp Hexa 500W 80+ güç kaynağı.

Buraya kadar normal giden bir sistem var. Fakat ekranım Casperin 18.5 inç 1366x768 çözünürlüğündeki bir ekran var. Vga ve Dvi çıkışları var ve ben VGA kullanıyorum. Bunları 2500 TL sistem ile vatandan toparlamaya çalıştım iyi veya kötü.

Sorunum:720p(HD) olmasına rağmen neden GTA 5gibi oyunlarda 32 FPS AVG oynuyorum? İnternette baktığımda 1080p (Full HD)'lerde bile max settings'de 45 FPS filan alıyorlar. Sürücüde mi sıkıntı var yoksa ekranımdaki VGA çıkışından VGA to HDMI yaptım. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin gibiler yüzünden Sosyal'den soğuyorum. Haksız olduğunuzu anlayınca bahaneler üretmeyin. Bilgisayar işinde senin benim düşüncem diye bir şey yok kesin bilgiler gerekli.

Benim gibiler yüzünden soğuyorsan sende problem var demektir, sebebi ise ben insanlarla kolay kolay kavga etmeyi sevmem ediyorsamda sinirlendirdiğinizdendir. Ben hiçbir zaman çok bilmişlik yapmadım yapmamda, bilgimin olmadığı konularda kesin yorum yapmam senin gibi. Birde kullandığın üsluba bak yaşından başından utan. Haksız olduğun konuda özür dilemek erdemliktir sende bunun olmadığını görüyorum ne yazık ki.

Kardesim diyorum muhabbeti uzatma diyorum. Laflarina dikkat et. Bak baska ortam olsa konuşma seklim cok farkli olurdu. Bildiğin çok bilmislik yapiyorsun. Ben sadece bir fikir belirttim 62 çok ve benim ustume geldiniz. Bu forumdakileri anlamiyorum. Herkes ayri bir klavye erkekliği yapıyor. Neyse iyi forumlar.

Kardesim diyorum muhabbeti uzatma diyorum. Laflarina dikkat et. Bak baska ortam olsa konuşma seklim cok farkli olurdu. Bildiğin çok bilmislik yapiyorsun. Ben sadece bir fikir belirttim 62 çok ve benim ustume geldiniz. Bu forumdakileri anlamiyorum. Herkes ayri bir klavye erkekliği yapıyor. Neyse iyi forumlar.
Klavye erkekliği değik bu üzerine de gelmiyoruz insanları yanlış bilgilendirme. 60 Derece çok olsaydı firmalar neden 60 derecedeyken fanların dönmesini sağlayan 0 Db teknolojisini getirdi o aman 40 derecede dönmeye başlasın. Haksız olduğunu anladın hemen uzatma ilan diyorsun. Klavye erkekliği yaptığımız yok evet biz çok biliyoruz sende hiç bir halt bilmiyorsun böyle mi konuşalım istiyorsun ?

Son düzenleme:
Abi tamam ya bosverin artik hem vatana yolladim urunu servise insallah kupon iade alirim.
İnşallah sorununuz çözülür.

Klavye erkekliği değik bu üzerine de gelmiyoruz insanları yanlış bilgilendirme. 60 Derece çok olsaydı firmalar neden 60 derecedeyken fanların dönmesini sağlayan 0 Db teknolojisini getirdi o aman 40 derecede dönmeye başlasın. Haksız olduğunu anladın hemen uzatma ilan diyorsun. Klavye erkekliği yaptığımız yok evet biz çok biliyoruz sende hiç bir halt bilmiyorsun böyle mi konuşalım istiyorsun ?

Sen kime klavye erkekliği yapıyor diyorsun ilk önce adam ol adam, sonra millete laf at. Görünce abi çekeceksin gelmiş burda klavye erkekliği yapıyor diyorsun. Biz sana kötü bir şey söylemedik etmedik kendi kendine triplere giriyorsun. 62 bana göre çokmuş bu işin bana göresi sana göresi yok yazdık hala kendi bildiğini okuyorsun özür dileyeceğin yerde hala atar yapıyorsun ergen misin nesin.

Sen kime klavye erkekliği yapıyor diyorsun ilk önce adam ol adam, sonra millete laf at. Görünce abi çekeceksin gelmiş burda klavye erkekliği yapıyor diyorsun. Biz sana kötü bir şey söylemedik etmedik kendi kendine triplere giriyorsun. 62 bana göre çokmuş bu işin bana göresi sana göresi yok yazdık hala kendi bildiğini okuyorsun özür dileyeceğin yerde hala atar yapıyorsun ergen misin nesin.

Senden özür filan dilemeyeceğim, uzatma muhabbeti tatlı dille söylüyorum. Yeter laf atıp atıp durma. Yediğinle kal. Ergen değilim aynı yaştayız.

Bak kardeş oradan buradan lafa atlama. Yeterin artık kapatın konuyu. Ben bu yazına çok güzel bir cevap verirdim ama bildiğin gibi forum ortamındayız bu konuşmalarımızın hepsi yasak artık bitirelim gerçekten. Siz benim niyetimi yanlış anladınız, maydanoz olmaya başladığınız zaman sinirimi bozdunuz. Haydi iyi forumlar.

Senden özür filan dilemeyeceğim, uzatma muhabbeti tatlı dille söylüyorum. Yeter laf atıp atıp durma. Yediğinle kal. Ergen değilim aynı yaştayız.

Bak kardeş oradan buradan lafa atlama. Yeterin artık kapatın konuyu. Ben bu yazına çok güzel bir cevap verirdim ama bildiğin gibi forum ortamındayız bu konuşmalarımızın hepsi yasak artık bitirelim gerçekten. Siz benim niyetimi yanlış anladınız, maydanoz olmaya başladığınız zaman sinirimi bozdunuz. Haydi iyi forumlar.
Allah için sus konuştukça batıyorsun. Aynı yaştayız fakat ergensin, hala ergen tavırlar sergiliyorsun. Sende o erdemi göremiyorum demiştim. Bu konu hakkında yorum yapmayacağım artık.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı