AyberkAtabey
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar 6 ay önce kasa topladım. FX 8300 ve ASUS R9 380 4GB aldım. Normalde benchmark testlerinde Dota max grafiklerde 90 ortalamaFPS alırken ben gölgeleri kapatmama rağmen 40-70 arası FPS alıyorum. Ayrıca 900p'de oynuyorum oyunu. Sıcaklık vs. mi diye fanları temizlettirdim macunu yeniledim, format attım ama yine düzelmedi. Bir kafede R7 370 2GB ve i5 2400 ile Dota'yı 100 FPS civarında oynarken R9 380'le 50 FPS'de oynamak çok garip. Yük altında ekran kartı max 60 derece işlemci ise max 55 derece. Witcher 3'de ise sıcaklık 70'lere çıkıyor. Fanı açıp 50'lerde sabitlesem bile FPS düşüş yaşıyorum 5 6 saniyede bir. Onla ilgili de resim koyacam.(Resimler ağır geldiği için upload ediyorum.) Dota da TF'lerde 40'lara kadar düşüyor FPS. Hani bu kartın Dota da 40 FPS görememesi lazım. Bir sıkıntı var adam akıllı FPS işlerinden anlayan bilgisayarcı da bulamadım Eskişehirde. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Witcher'de özellikle 60 FPS civarı oynayabiliyorken sürekli FPS 30 40'lara pike atıyor.
Witcher'de özellikle 60 FPS civarı oynayabiliyorken sürekli FPS 30 40'lara pike atıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: