Merhaba arkadaşlar,
Benim i5 işlemcim ve r9 380 ekran kartım var GPU kullanımı oyunlarda kendi ayarlanıyor ,fakat bu düzgün yapılmıyor. Bu sorunu çöze bilecek arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim bunu otomatik değilde manuel kendim ayarlayabileyim yada %90 altına düşmesin kullanım.
Malesef böyle birşey söz konusu değil. Kart kullanımı kendi ayarlar. Kullanım düşüşleri herhangi bir sorun yoksa(işlemci darbooğaz yapmıyorsa,hdd sorunlu değilse, ram sorunlu değilse), oyun kaynaklıdır.
Arkdaşlar grafikler zaten en yüksekte ve cs go da bu olay gpu %99 kullanımda bile olsa 50 fps lerde. Eğer olay anlaşılmadıysa reismde cekebilirim. Sıcaklık değerleri normal ,hdd de sorun varmı nerden anlarım bunu ?Kartın sorun cıkarmadığı tek oyun LOL onunda grafikleri biliyorsunuzdur heralde.Kartın çekirdek hızzı artmıyor ya bildiğin 400 mhzde bi tarafta MC bitarafta Afterburner var oyun kasıyor mhz oynamıyor yerinden.
Arkdaşlar grafikler zaten en yüksekte ve cs go da bu olay gpu %99 kullanımda bile olsa 50 fps lerde. Eğer olay anlaşılmadıysa reismde cekebilirim. Sıcaklık değerleri normal ,hdd de sorun varmı nerden anlarım bunu ?Kartın sorun cıkarmadığı tek oyun LOL onunda grafikleri biliyorsunuzdur heralde.Kartın çekirdek hızzı artmıyor ya bildiğin 400 mhzde bi tarafta MC bitarafta Afterburner var oyun kasıyor mhz oynamıyor yerinden.