R9 380 GPU Kullanımında Hata

Error scan yapmamışsın.
Buyur abi onuda yaptım. Bide bu stres test filan onları nasıl yapacağız ?
sjsjjsh.png

Şu anlık hdd iyi gözüküyor. Siz yanlışlıkla ekran kartının frekansını düşürmüş olmayasınız? Paylaştığım fotonun aynısını sizde çekip atın. Birde hangi oyunda kötü diyorsanız o oyunda afterburner ile açıp oyun fotoğrafını atın.

Ekran Görüntüsü (35).jpg

Demin LoL oynarkende biraz kasılmalar oldu.
dasdas.png

Msi Afterburner' dada sorun var demin cs go oynadım kart 90 derece olmuş fanlar dönmüyor ,otomatiğe ayarlıydı.

Demin LoL oynarkende biraz kasılmalar oldu.Eki Görüntüle 136093

Msi Afterburner' dada sorun var demin cs go oynadım kart 90 derece olmuş fanlar dönmüyor ,otomatiğe ayarlıydı.
Hiçbir sorun yok gibi gözüküyor kartında, hatta sisteminde. Oyunlarda kartın sıkıntı çıkarmasını gerektirecek hiçbirşey yok. Kartın güç pinleri geliyor aklıma. Acaba pinler düzgün oturmamış olabilir mi?

Hiçbir sorun yok gibi gözüküyor kartında, hatta sisteminde. Oyunlarda kartın sıkıntı çıkarmasını gerektirecek hiçbirşey yok. Kartın güç pinleri geliyor aklıma. Acaba pinler düzgün oturmamış olabilir mi?
Pinlerde ne gibi bir sorun olabilirki ?Zaten çentikleri var onları oturtunca bitiyor.

Kartı servise ver en iyisi, değişimini iste.
Değişim kabul ediyorlarmıki ?

Birde Recep ve Ali abinin cektikleri videolarda gpu kullanımları hep %100 e yakın oluyor lolde bile bende neden olmuyor ?

Pinlerde ne gibi bir sorun olabilirki ?Zaten çentikleri var onları oturtunca bitiyor.

Birde Recep ve Ali abinin cektikleri videolarda gpu kullanımları hep %100 e yakın oluyor lolde bile bende neden olmuyor ?

Oyunlarda işlemci kullanımına bak. Büyük ihtimal ondan kaynaklıdır, bende de G3258 var ordan biliyorum. Mesela CS:GO'da ultrada 70-80 fps alıyorum. Ayarları düşürünce daha fazla almam gerekirken işlemci işleyemediği için ekran kartına binen yük azalıyor kullanımıda bu yüzden düşüyor. Ultrada takılmadan oynadığım oyun lowda takılıyor anlıyacağın :D

Oyunlarda işlemci kullanımına bak. Büyük ihtimal ondan kaynaklıdır, bende de G3258 var ordan biliyorum. Mesela CS:GO'da ultrada 70-80 fps alıyorum. Ayarları düşürünce daha fazla almam gerekirken işlemci işleyemediği için ekran kartına binen yük azalıyor kullanımıda bu yüzden düşüyor. Ultrada takılmadan oynadığım oyun lowda takılıyor anlıyacağın :D
Dostum işlemci kullanımında sıkıntı yok normal.

Oyun içi foto atarmısın afterburner çalışırken. Bunada bakalım , olmadı servis için öneri alırız.

Hocam bu arada senin driverde fan hızı 0 yazıyor. Ekran kartı fan durduranlardan mı?

Oyunlada alakalı olmakla birlikte genelde %95 üstü olmalıdır. Tabi vynsc kapalı ise.

Bunun düşük olması ve cpu kullanımın yüksek olması bildiğiniz üzere darboğazdır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı