R9 380 için işlemci önerisi

Yuh hala core i3 çöpü öneriyorlar... 2 çekirdekli çöp öneriyorlar yuh!... En azından 4 çekirdekli önerin.
i5 yada fx8xxx serisi varken almak ölü yatırımdır. Sonuçta sanal çekirdek var .
Siz çok yanlış gelmişsiniz yalnız. i3 6100 nerdeyse i5 4460'a kafa tutacak bir işlemcidir. FX serisi asıl ölü yatırımdır. İ3 2 gerçek 2 sanal çekirdekli ve 4 çekirdek isteyen oyunlardada sorun çıkarmayacaktır. Çekirdek herşey değildir. Milleti yanlış bilgilendirmeyin.

Ona bakarsanız FX serisi çok fazla eski. Tek çekirdek performansında Skylake işlemcilerin performansının çok daha iyi olduğuna inanıyorum. Ve bir de ileriye dönüklük açısından da bakarsak Skylake I3 her türlü ezer FX8xxx serisini.

FX serisi bu saatten sonra alınmaz. Hiçbir alanda performans veremiyor artık. Skylake sistemlere yönelin. Fan insanların yorumlarına aldırmayın. Rapor sistemini kullanın.
Render için alınacak en iyi fiyat ve verimlilik işlemcisi ayrıca bana hiç bir ekran kartı ile dar boğaz yaptığını göstermezsiniz . Kendi fiyat bazında olmak şartıyla.

I3 işlemci çöp diyip FX önermek.. Mimari bile demiyorum, sadece yapıldığı tarihlere bakın. Orada bile fark görürsünüz. Bu bir şey anlatmıyor dersiniz, haklı olarak. İşte o zaman gerçek dünyaya döneriz ve mimarilere, oyun performansına bakarız. Sonra farkı görürsünüz. Eski olanın FX serisi olduğunu.

i3 6100:
i3.png

FX 8350:
amd.png

Bu iki işlemciyi karşılaştırmak mantıksız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı