R9 380 Kasma Problemi

Demir09

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 4-5 ay önce aldığım sistemde böyle bir sorun yaşıyorum. CS:GO'da full ayarlarda 60 fps altına düşüyor, LoL'de bile kasmalar oluyor. WWE 2K16'yı oynayamıyorum bile. Ayrıca sistem çok ısınıyor, 75 derecenin altına düşmüyor. Sizce problem ekran kartında mıdır?

Kullandığınız PSU nedir ?

Kasanızı temizleme vakti gelmiş demek.Temizlemeyi bilmiyorsanız Bir bilgisayarcıya temizletebilirsiniz.

Zalman'ın yanında gelen 600W psusu.

Videoları izleyerek yapsam sıkıntı çıkar mı? Bilgisyarcıya 50 TL vermek istemiyorum da. Hadi parayı geçtim bilgisayarcıya güvenmiyorum.
80 Plus sertifikasına sahip yeni bir PSU alınız, böylelikle uçuk faturalardan kurtulur ve belki bu sorununuzdan kurtulursunuz. Ayrıca biliyorsunuz ki R9 3xx serisi çok fazla enerji tüketiyor bu nedenle de 80 Plus almanızı tavsiye ederim.

Sizce WWE 2K16'da 6 fps almam güç kaynağı ile alakalı olabilir mi?

Sıcaklık değerlerine baktınız mı? Hem işlemci hem de ekran kartı sıcaklık değerlerini oyun için de bizimle paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Zalman'ın yanında gelen 600W psusu.

Videoları izleyerek yapsam sıkıntı çıkar mı? Bilgisyarcıya 50 TL vermek istemiyorum da. Hadi parayı geçtim bilgisayarcıya güvenmiyorum.
Olur ama dikkatli davranmanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…