R9 380 Nasıldır ?

2gb olanı var bende çok yeterli, hart 2k 4k ve 1080p de 40 kare altına inmedi son olarak ultra detay en yoğun sahnelerde bile ryse son of rome bitirdim. müthiş güzel bi kart gtx 960 dan %13 daha iyi. 970 le aynı. diyebiliriz.

2gb olanı var bende çok yeterli, hart 2k 4k ve 1080p de 40 kare altına inmedi son olarak ultra detay en yoğun sahnelerde bile ryse son of rome bitirdim. müthiş güzel bi kart gtx 960 dan %13 daha iyi. 970 le aynı. diyebiliriz.
R9 390 = GTX 970 Yanlış bilgilendirme yapmayınız.

Ben 4GB modelini alıyımda İnşallah sonradan sıkıntı çıkmasın :)

Siz yine 4gb alın da, o kart ile gtx 970 aynı güçte değil, o kartın dengi 960 tır. Ve hatta bana kalırsa 960 çoğu oyun nvdia destekli olduğu için bir tık daha önde. Performans testlerine bakabilirsiniz. Video çekerken gtx 960 4g daha kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum.

Siz yine 4gb alın da, o kart ile gtx 970 aynı güçte değil, o kartın dengi 960 tır. Ve hatta bana kalırsa 960 çoğu oyun nvdia destekli olduğu için bir tık daha önde. Performans testlerine bakabilirsiniz. Video çekerken gtx 960 4g daha kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum.
R9 380 Daha perfonmanslı olacaktır bence. :) Birde birşey sorucam tüm bu bileşenlere Zalmanın Z3 600W kasası yeterli olucakmı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı