R9 380 PC Toplama

DELTA

Hectopat
Daha fazla  
TOPLAMI 2.805,80 TL

Beyler boyle bi pc toplamaya calistim sizce iyi mi ya da ne degismem lazim, ne eklemem lazim? Bana GTA 5, Far Cry 4, Battlefield, Tom Clancy’s The Division bunun gibi oyunlari hic kasmadan oynamak istiyorum. CSGO fps 250 civari olmasini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle o anakart ile işlemci alakasız olmuş. Z170 yonga setli bir anakart ile sonunda k ibaresi olan bir işlemci tercih etmelisin. Eğer bu ikisini seçersen overclock yaparsın. Dolayısıyla senin bu sistemde işlemci ve anakart seçimin bence yanlış olmuş. 2800 TL ile toplanacak bir sistemde k ibareli bir işlemci seçemeyeceğine göre anakartı b150 veya h170 yonga setli bir anakart olarak değiştir. Eğer anakartı değiştirirsen ramide büyük bir ihtimal 2133 MHz Alman gerekçek. Ve bana sorarsan kesinlikle everst ürün alma ve rx 480 ekran kartını bekle. Şimdiden hayırlı olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler RX 480 bekledım dıyelım anakart ile işlemci ne olmalı tam olarak bu konu hakında bir şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim fazla pahalı olmasın aynı butce olsun dedıgım gıbı csgoda 250fps uzerı olsun yazdıgım oyunlarda'da 80 fps cıvarı olsun yeterlı yanı akıcı olsun oyunlar

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı