Merhaba arkadaşlar, yaşadığım sorun şöyle. Call Of Duty MW3 oyununda, full ayar 2k cözünürlükte oynuyorken birden FPS düşüyor. Ve takılmalar oluyor. Bundan dolayı oyundan zevk alamıyorum. Ekran kartım: r9 380, İşlemcim: i5 4460. GPU kullanımı %60 ile %45 arasında geziniyor ama fps 40-50 aras, işlemci ise %60 ile % 40 arasında geziniyor. Sıcaklıklar 50'yi geçmiyor.
Oyunu silip yükledim değişen bişey yok.İlkden 150 fps'ydi fakat ayarları yükseltince geri 50 fps ye düştü.
Bide msi after burner ayarları kendim ayarlamama rağmen yandaki göstergede benim ayarladığım ayarlar etkin olmuyo ,ör:ben 1000mhz çekirdek hızzı ayarlıyorum yanda 300 olarak kalıyor.
Bu oyunu orjinal olarak bitirdim. Oyunda optimizasyon sıkıntısı yok. Sorun sizin yüklediğiniz versiyon da olabilir. Korsan olduğu için güncel olmayabilir. Şuna emin olun oyunla ilgili sıkıntı yok. Sıkıntı indirdiğiniz yer ile alakalı.
Bu oyunu orjinal olarak bitirdim. Oyunda optimizasyon sıkıntısı yok. Sorun sizin yüklediğiniz versiyon da olabilir. Korsan olduğu için güncel olmayabilir. Şuna emin olun oyunla ilgili sıkıntı yok. Sıkıntı indirdiğiniz yer ile alakalı.