R9 380 sistem düşük FPS sorunu

manaz88

Hectopat
Daha fazla  
MSI R9 380 4GB ekran kartım var. Monitörüm 1440x900 çözünürlükte.
Ultra ayarlarda FPS değeri Tom Raider'da ortalama 38 ama FPS değer 25 kadar düşüyor.
Batman Arkham Origin ani FPS düşüşü yaşıyorum, ısı konusunda sorun yok 65 dereceyi geçmiyor.
Witcher 2'de aynı olay FPS düşüyor takılmalar oluyor.

Böyle bir ekran kartı nasıl olurda Full HD olmayan monitörde böyle sorun yaşatıyor anlamıyorum sizce normal mi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 4460 işlemci
gskill ripjaw 4x2 1600 mhz
msı r9 380 4gb ekran kartı
gigabayt h97m d3h anakart
caviar blue 1tb harddisk

oyunlarımın hepsi orjinal

Bende r9 380 ekran kartı almayı düşünüyordum ama forumda genelde ekran kartı sorunu olarak r9 380 birinci buda beni endişelendiriyor.

Haksız sayılmazsın kardeşim ama her güzelin bir kusuru olur ki hatalı ürün bana denk gelmiş olabilir kısmet işi ekran kartını değiştirmeyi planlıyorum bende

Beyler haksız sayılmazsınız, Vatan Bilgisayar yorum bölümüne bakınca herkes memnun bir tane sorunu olan yoktur böyle bir sorun bende çıkınca bende mi tuhaflık var yoksa bana mı denk geldi diyorum. Gidip Asus r9 380 4Gb değiştiresim var.

Ne zaman sosyale girsem r9 380 ile ilgili bir konu oluyor bu tesadüf olamaz herhalde. Sürücülerini güncelle umarım düzelir. Intel Management Engine Interface (MEI) Version 11.0.0.1173 WHQL
Sunduğunuz ekran kartı güncel versiyonu mu? Ben AMD sitesinden indirdim oradan kurdum. MSI sitesinde beta yazıyordu kuşkulandım kurmadım.

Paylaştığım link ekran kartı sürücüsü değil. İntel yönetim motoru arayüz sürücüsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…