R9 380 Sistem Lol Düşük FPS Sorunu

Christx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım. Fakat bir problemim var, sistemi aldığım ilk 3 gün LoL oyununda 350 400 FPS alıyordum. Su an 70 90 arası fps almaktayım. Sorun ne olabilir?

amd fx 8x 8320 3.5 ghz işlemci
8gb 1866 mhz ram
Msi r9 380 2gb ekran kartı bulunmakta

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sistemimde çoğu oyunda aynı sorun vardı :

ASUS M5A97 R.20
FX 8350
Sapphire R9 280X
8 GB Ram

Dayanamadım MSI Afterburner ile tüm değerlere oyun içinde baktım kart GTA 5'te 70 derece falandı frekansta da sorun yoktu ama nedense düşüyordu fps.

Lol'de en yüksek ayarlarda 300-400 FPS almama rağmen çoğu zaman FPS 30'lara hatta altına düşüyordu.
İmza'da yazan sistemi Temmuz'da aldım eski kasam köşede duruyordu ve FPS düşüşlerini merak ettiğimden 980'i çıkardım ve r9 280X'i taktım ve hiçbir FPS düşüşü sorunu yaşamadım.İşlemcinizden kaynaklandığından size garanti verebilirim zen işlemciler geldikten sonra FX serisi tarihe gömülecek.

Bir şey yüklemedim,hepsi güncel sürücülerin.İlk üç gün 350 400 FPS alırken şuan 60 70 arası FPS almaktayım.
Dostum sana yardımcı olmaya çalışacağım, Sana tavsiyem ilk olarak işlmcinin 70C'nin altında bir değerde olduğuna emin ol FX işlemciler için ısı büyük problem, Elinde imkânın varsa TT nin yada Cooler Master'ın 250tl bandındaki Sıvı soğutmalarına bir göz gezdir. Aynı sorun bendede vardı ve son olarak kesinlikle "MSI Gaming App" programını kullanma an itibariyle AMD'nin OneDrive teknolojisiyle çapışıyorlar. Birde öyle FPS değerlerine bak bakalım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı