R9 380 sistem Forza Horizon 4'ü kaldırır mı?

Alperr24

Kilopat
Sistemim:
  • R9 380 2 GB
  • FX 6300
  • 8 GB DDR3 ram
Bu sistem kaldırır mı ve hangi ayarlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırır. Düşük ayarlarda 30-40 FPS oynatır.
Neden düşük ayarlar ? Yani kaynak neresidir ?

Konu sahibine gelirsek RAM yüzünden takılmalar olacaktır ek olarak Steam sürümü de sorunlu zaten. 1080p Ultra ayarlarda 50-60 FPS alırsınız.

Konu sahibine gelirsek RAM yüzünden takılmalar olacaktır ek olarak Steam sürümü de sorunlu zaten. 1080p Ultra ayarlarda 50-60 FPS alırsınız.
Hocam bunlar türedi işte birde rtx 3080ti hariç her katta low yazıyorlar.
1080p low-medium arasında 40-50fps alıyorum GTX 750 ile. 1080p yüksek ayarlarda oynarsınız hocam.
Duymak istediğim cevaptı.Çok teşekkürler.

Takılmalara rağmen mi 50-60 FPS hocam?
Kaldırır, en yüksek 40-50 FPS alırsın diye tahmin ediyorum. Düzenleme: En yüksek derken en yüksek ayarlar demek istedim
Teşekkür ederim.

Hocam bunlar türedi işte birde rtx 3080ti hariç her katta low yazıyorlar.

Duymak istediğim cevaptı.Çok teşekkürler.

Takılmalara rağmen mi 50-60 FPS hocam?

Teşekkür ederim.
Evet hocam benim de 8 GB RAM ve HDD olan masaüstünde takılıyordu arada. Ben de R9 380 ve Ryzen 5 1400 kullanıyorum.

Anladım.Sizin sistem daha iyi bende daha sıkıntı da olabilir sanki işlemciden dolayı.
YouTube'da RX 570 ile olan birkaç test gördüm 2 yıl önce yayınlanmış çoğu ama FX 6300 diğer oyunlar neyse de Forza Horizon 4 için oldukça yeterli görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…