R9 380 sistem Forza Horizon 4'ü kaldırır mı?

Kaldırır. Düşük ayarlarda 30-40 FPS oynatır.
Neden düşük ayarlar ? Yani kaynak neresidir ?

Konu sahibine gelirsek RAM yüzünden takılmalar olacaktır ek olarak Steam sürümü de sorunlu zaten. 1080p Ultra ayarlarda 50-60 FPS alırsınız.

Konu sahibine gelirsek RAM yüzünden takılmalar olacaktır ek olarak Steam sürümü de sorunlu zaten. 1080p Ultra ayarlarda 50-60 FPS alırsınız.
Hocam bunlar türedi işte birde rtx 3080ti hariç her katta low yazıyorlar.
1080p low-medium arasında 40-50fps alıyorum GTX 750 ile. 1080p yüksek ayarlarda oynarsınız hocam.
Duymak istediğim cevaptı.Çok teşekkürler.

Takılmalara rağmen mi 50-60 FPS hocam?
Kaldırır, en yüksek 40-50 FPS alırsın diye tahmin ediyorum. Düzenleme: En yüksek derken en yüksek ayarlar demek istedim :D
Teşekkür ederim.

Hocam bunlar türedi işte birde rtx 3080ti hariç her katta low yazıyorlar.

Duymak istediğim cevaptı.Çok teşekkürler.

Takılmalara rağmen mi 50-60 FPS hocam?

Teşekkür ederim.
Evet hocam benim de 8 GB RAM ve HDD olan masaüstünde takılıyordu arada. Ben de R9 380 ve Ryzen 5 1400 kullanıyorum.

Anladım.Sizin sistem daha iyi bende daha sıkıntı da olabilir sanki işlemciden dolayı.
YouTube'da RX 570 ile olan birkaç test gördüm 2 yıl önce yayınlanmış çoğu ama FX 6300 diğer oyunlar neyse de Forza Horizon 4 için oldukça yeterli görünüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı