R9 380 sistem GTA5 kaldırır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cem kadir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benım PC 8 GB RAM, ekran kartım
Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı ve işlemcim,
Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci.
Bu sistem GTA5 oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartla işlemcinin soketlerinin aynı olması gerktiğini bilen bir kişi bile bu soruyu bilir zaten.

Evet kaldırır. En iyi grafik ayarlarına çekip oynayabilirsiniz.

Kaldırmaz desem inanacak sanki. Öyle bir bilgisayarın olduğuna göre kaldırıp kaldırmayacağını %100 biliyorsundur. Sırf "benim sistemim bu" demek için gereksiz konu açmayın.

Aynen öyle boş yere açılmış konu. Yükle gör yani? Yok ben illa soracam, yeni sistem aldım havamı atacam diyorsan da; kaldırır evet.

Yani birde R9 380 yazacağınıza böyle DX12 bilmem ne 256 bit yani inine cinine boncuğuna kadar yazmışsınız.

Açıp deneyin? Gereksiz bir soru.

Aynen öyle.

Son düzenleme:
Niye gereksiz konu olsun ki? amacı o olsa sizin gibi imzasına yazabilir sistemini.

O zaman bu forumda imzasına sistemini yazan, 'ALINDI' konusu açan herkesin amacı bu. Alakasız. İmzamda yazıyor, isteyen bakar. Fark bu. Hocam boş yapmayın gözünüzü seviyim. Daha cevap vereceğimi sanmıyorum, hadi hayatta başarılar. Keşke forumda 'üye ignore' gibi bir özellik olsa :(

O zaman bu forumda imzasına sistemini yazan, 'ALINDI' konusu açan herkesin amacı bu. Alakasız. İmzamda yazıyor, isteyen bakar. Fark bu. Hocam boş yapmayın gözünüzü seviyim. Daha cevap vereceğimi sanmıyorum, hadi hayatta başarılar. Keşke forumda 'üye ignore' gibi bir özellik olsa :(

Insanlar sizemi soracak ne konu açacağını? Yetkililer gereksiz bulursa kapatır zaten, siz neyin tribine giriyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı