R9 380 Sistem Hakkında Yorum

• Konuyu başlatan kel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.347

kel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
BloodyV7 yerine LOGITECH G300s GAMING MOUSE almaya karar verdim, yirmi lira daha ucuz. Asıl amaç oyun oynamak. LoL ve CS:GO tarzı multiplayer oyunları aktif olarak oynuyorum o yüzden yüksek FPS istiyorum. Onun dışında 4-5 sene içinde çıkacak oyunları en azından orta seviyede kaldıracak bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Aşağıdaki gibi bir şey yaptım, eklememi-çıkarmamı tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı? Teşekkürler.

pctoplama.png

R9 380 ile uzun yıllar CS.GO ve LoL oynarsınız fakat o Everest kasa ve Snopy kulaklıktan uzak durun derim. Kimse tavsiye etmez, alanların da durumu ortada... :)
Bir diğeri de i5 4590 O.C'ye müsait bir işlemci değilken z97 tabanlı gaming 5 gibi üst düzey bir anakart seçmenizi de anlamadım, oradan kurtaracağınız parayla o kasayı ve kulaklığı değiştirirsiniz.

3855TL yapıyor, üzerine mouse ve kulaklığınızı da eklersiniz.

upload_2015-9-12_14-12-5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciyle o.c yapamazsınız. O yüzden anakart z serisi olması lüzumsuz. Anakarttan kısılıp daha iyi bir ekran kartı alınabilir.

Bir ay içinde başka bir konu açmak yasakmış, dün de ceza aldığım için biraz geciktim. Bilemiyorum bu yaptığımda ceza sebebi midir ama burada işim bitmedi. @SevenPacer yaptığınız sistem kafama yattı. Birkaç forumda daha dolaştım, birkaç makale daha okudum ve şöyle bir şey çıkardım. Sizce güç yeterli olur mu, soğutma yeterli olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Forum kurallarını ihlal ettiysem özür diliyorum, iyi geceler diliyorum.

Dosya Ekleri

• pctoplamaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea.png
    pctoplamaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 265
Zalman Z3'ün 600LE güç kaynaklı bir kasası var zaten onu alabilirsiniz ikisini ayrı ayrı almak yerine. Nvidia ekran kartları fazla güç tüketmediği için bir sorun yaşamazsınız. Güzel olmuş bence sistem, alınabilir.
Bir de işlemciniz O.C'ye oldukça yatkın olduğu için orta düzey bir CPU soğutucu ile harika saat değerleri elde edebilirsiniz.

Anakarta o kadar para verceğime msı ın pc mate adlı anakartı var ondan al ve bazı şeylerdende ufak tefek kıs ekran kartı olarak gtx 970 al

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı