Çok yalnızım

• Konuyu başlatan revanxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 598
Önceki konunu görmedim, ama değiştirmek için bir şey yaptın mı o zamandan beri yoksa hiçbir şey değiştirmeden bir şeylerin değişmesini mi bekliyorsun? Önemli olan o.

Yaptım tabii iş yerimdeki insanlara karşı eskiden çok konuşkan empati yapmaz hallerinden anlamazdım şimdi ise empati yapıp pek konuşmuyorum değişen bir şey olmadı açıkçası

24 yaşındasın. Çalışmıyorsan işe gir. İşin varsa akşam camiiye kahveye falan çık.

Yalınlık sorun değil, sorun bu yalınlığının sebebi aslında. Neden yalınsın? Bir kabahatin mi oldu hayatında?

Empati yapmak sadece anlamanı ve başkalarının acılarını da yaşamanı sağlar hocam, yani en iyi ihtimalle daha da yalnızlaştırır. Kimse empati yaparken kendinden iyi durumda olanın yerine kendini koyup iyi hissetmez. Ergenlik zamanlarımda asosyalliği, içine kapanıklığı aşmak için kendime challengelar koyardım tanımadıklarımla iletişim kurup sosyalleşmeye dair. Artık devir biraz daha zor bunun için ama ortamlar oluşturman, dahil olman gerekiyor ne olursa olsun. Sporu da bahane edebilirsin, kahveyi de, içiyorsan sigarayı da. Ama gidip de bu yaşından sonra lise-ortaokul gibi kardeşlik arkadaşlıkları bekleme. Bulamadığınla ve üzüldüğünle kalırsın.

Bunun daha önce konusunu açtım o konuyu açtığımdan beri pek değişiklik olmadı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.

Mağazadır, müşteriyle iç içe olduğun işlere bak dostum. Emin ol durduğun yerlerde birileri gelip böyle napıyon kral diye diye 2-3 gelişten sonra yavaş yavaş ortam oturuyor. Tabii sende surat yapmazsan millete. Tabii işini bilmiyorum düzenli iştesindir vesaire. Hani böyle yalnızlık öyle kötü bir şey olarak da görmemek lazım(mağara adamı gibi yaşamak değil) evde oturup cips, bilgisayarla emin ol kötü etkiler seni.

@revanxx Görmemişim şekerim. Ben yazdığımda senin cevap yoktu.

Keşke yazdıklarımdan bunu çıkarmasaydın. Biraz zor ortam kurarsın bu kafadayken.

Göz doktoruna gitmeni tavsiye ediyorum ben yazdığımda 11 dakika önce diyor sen yazdığında 9 dakika geçmiş hem de insanları bilmeden tanımadan yargılama derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı