R9 380 sistem mavi ekran hatası

Predator

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar açılırken siyah ekran oluyor sürekli. Minidump dosyalarını da yükledim. Ancak güvenli moddan girip aygıt yönetecisinden ekran kartını devre dışı bırakınca açabiliyorum bilgisayarı. Onun dışında açılmıyor, yardımcı olursanız çok sevinirim. Windows 7 Ultimate kullanıyorum.

Minidump: İşlemci: Intel i3 6098p.
Anakart: MSI H110M PRO-VD
RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB 2133MHz DDR4.
Ekran kartı: Sapphire R9 380 2 GB.
PSU: 600W.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bakayım hocam. Sizin kaçırdğınızı düşünmüyorum ama bakıyorum şimdi Evet 13 tane falan var bir 10 dakikaya buradayım.

Sorunların neredeyse hepsi ekran kartı sürücüsü. @KojiroHyuga04'ün attıklarını uygulayın. Bunun üstüne bence sorunu Windows 7'den kaynaklı. Windows 10'a geçin ilk fırsatta. Driver sorun Windows 7'den dolayı oluşabiliyor olabilir. Ek olarak MSI Türkiye biosunuzu güncelleyin. 2016'dan bir BIOS kullanıyorsunuz. Bilgisayara herhangi bir CD vb bir şey varsa da çıkartın.

Son düzenleme:
İkinize de çok teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun Ayrıca mesajımı düzenleyen moduma da teşekkür ederim.
Dediklerinizi yaptım, söylediğiniz sürücüyü yükledim BIOS'u güncelledim ancak değişen bir şey olmadı yine açıldıktan sonra siyah ekran kalıyor bugünün 2 tane minidump dosyası var onları da şuraya bırakayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…