Uzun süredir burada konu açıyorum performans düşüşü - Sürücü Çalışmayı durdurdu hatası VB Tarzında.
Ne yaptıysam istediğim performansı alamadım bende yavaş yavaş biriktirip sistemimi upgrade etmeye karar verdim.
Şu anki Sistemim:
Processor: AMD Phanom II X6 1075T Turbo 3.1 GHZ
Video Card Sapphire R9 380 O.C Dual -X NITRO 4 GB 256 Bit
Memory: 4x2 8GB DDR3 1600 MHZ Kingston HyperX
PSU Thermaltake Litepower 700W
Motherboard: Gigabyte GA-880GMA-UD2H v2
HDD : 320 GB HDD 1 TB HDD
Darboğazdan endişeleniyorum darboğaz yapmaz dediler ama ben artık işlemcime pek güvenemiyorum. AMD işlemcilerine pek güvenemiyorum genel olarak AMD Markasına pek güvenemiyorum bu bilgisayarı aldığımdan beri bi FPS Drop sorunum vardı o sorunu Bios'tan Smart Fan Control ayarı ile çözdüm.
İstediğim daha doğrusu tavsiye edilen sistemler şu şekilde:
İşlemci: İ5 4460 veya 6500 - 6600 (Ucuz olan Önceliktir)
Anakart: B85M HD3 VEYA B85M Gamer (PCI 3.0 VE SATA 3.0 LAZIM)
CPU Cooler (Ucuz ve verimli)
Ram (16 GB 1600 MHZ DDR3)
SSD (UCUZ - Performanslı - 120 GB 540 OKUMA 520 YAZMA)
Sizlerden tavsiyeler bekliyorum PCI 3.0 Takıntım %1 Bile olsa performans düşüşü yaşamamak istemem SSD Sistemin normalde 1 Dakika gibi bir sürede açılıyor. Bu sorundan kurtulmak Anakart arızalı olmasından dolayı ve eskidiğinden dolayı hemde alacağım işlemci ile uyum sorunundna dolayı değiştirmem icap etti.
Sata 3.0 ise SSD için:
Aslında bu parçaları zar zor alacağım için maaliyet ne kadar az olursa o kadar iyi aylık 250 - 300 TL ayırabilirim kenara en fazla bu yüzden her ay 1 parça son 2 ay işlemci gibi düşündüm. Ben alma planımı ancak eğer hayati önem taşıyorsa o parça pahalı olmasını isterim onun dışında sadece Watt Guard gibi anakartta istemediğim bir özellik için 1 lira dahi fazla vermek istemem. Şimdidden teşekkürler
Ne yaptıysam istediğim performansı alamadım bende yavaş yavaş biriktirip sistemimi upgrade etmeye karar verdim.
Şu anki Sistemim:
Processor: AMD Phanom II X6 1075T Turbo 3.1 GHZ
Video Card Sapphire R9 380 O.C Dual -X NITRO 4 GB 256 Bit
Memory: 4x2 8GB DDR3 1600 MHZ Kingston HyperX
PSU Thermaltake Litepower 700W
Motherboard: Gigabyte GA-880GMA-UD2H v2
HDD : 320 GB HDD 1 TB HDD
Darboğazdan endişeleniyorum darboğaz yapmaz dediler ama ben artık işlemcime pek güvenemiyorum. AMD işlemcilerine pek güvenemiyorum genel olarak AMD Markasına pek güvenemiyorum bu bilgisayarı aldığımdan beri bi FPS Drop sorunum vardı o sorunu Bios'tan Smart Fan Control ayarı ile çözdüm.
İstediğim daha doğrusu tavsiye edilen sistemler şu şekilde:
İşlemci: İ5 4460 veya 6500 - 6600 (Ucuz olan Önceliktir)
Anakart: B85M HD3 VEYA B85M Gamer (PCI 3.0 VE SATA 3.0 LAZIM)
CPU Cooler (Ucuz ve verimli)
Ram (16 GB 1600 MHZ DDR3)
SSD (UCUZ - Performanslı - 120 GB 540 OKUMA 520 YAZMA)
Sizlerden tavsiyeler bekliyorum PCI 3.0 Takıntım %1 Bile olsa performans düşüşü yaşamamak istemem SSD Sistemin normalde 1 Dakika gibi bir sürede açılıyor. Bu sorundan kurtulmak Anakart arızalı olmasından dolayı ve eskidiğinden dolayı hemde alacağım işlemci ile uyum sorunundna dolayı değiştirmem icap etti.
Sata 3.0 ise SSD için:
Aslında bu parçaları zar zor alacağım için maaliyet ne kadar az olursa o kadar iyi aylık 250 - 300 TL ayırabilirim kenara en fazla bu yüzden her ay 1 parça son 2 ay işlemci gibi düşündüm. Ben alma planımı ancak eğer hayati önem taşıyorsa o parça pahalı olmasını isterim onun dışında sadece Watt Guard gibi anakartta istemediğim bir özellik için 1 lira dahi fazla vermek istemem. Şimdidden teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: