R9 380 Sisteme Görüntü Gelmiyor

taco

Decapat
Merhaba arkadaşlar, sorun 4 gün önce oldu. Normal bir şekilde ekran kartına yüklenmeden veya yüklenince ekran bir anda donuyor reset atmak zorunda kalıyordum. Sonra kasayı açıp güzelce temizledim macunları yeniledim tekrar açtığımda ekran kartının fanları full devirde dönüyor hatta bi' süre sonra fanlar aşırı ısınıyor, görüntü gelmiyor. Şu anda onboard girişinden görüntü alıyorum. Şunu da belirteyim ekran kartını kasadan söktüm onboard'an açtım görüntü geldi yalnız aynı şekilde bilgisayar donup reset atmak zorunda kaldım 2 defa oldu. Daha sonra 4 gün içinde hiç olmadı sizce sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Asus R9 380 Strix 2GB
  • İşlemci: FX 4300
  • Power: 500 W (sertifikasız)
  • RAM: 2x4 GB 1333MHz RAM'in bir tanesi AMD, diğeri Intel uyumlu.
  • SSD: 120 GB Kingston
  • Anakart: M5A78L-LX-v2

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm ne tam olarak bilmiyorum ama böyle bir durumda ekran yada ana kartımı tamire götürmeden önce sistemimi formatlarım sorun devam ederse teknik tamire giderim çünkü aynı sorunu onboardada yaşamış olman sonradan düzelmesi sistemdeki birşeyin yanlış gitmesinden kaynaklanıyor olabilme ihtimalini aklıma getiriyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı